1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

31.8.12

O "διορισμένος" αντί να λογοδοτεί ... προκαλεί!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Βγήκε αυτή η “Γκαγκστερόφατσα” ο υπουργός των οικονομικών και δήλωσε ότι κακώς διαμαρτυρόμαστε για τα απεχθή μέτρα που ετοιμάζονται να μας ανακοινώσουν  γιατί “δεν έχουμε γίνει ακόμα ... Αργεντινή”.
Απύθμενο θράσος από κάποιον ο οποίος μάλιστα δεν είναι εκλεγμένος αλλά "διορισμένος" και ο οποίος όπως είναι γνωστό ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του Σημίτη στην είσοδο μας στην λυκοφωλιά της Ο.Ν.Ε. για την οποία πολλοί Ευρωπαίοι εκ των υστέρων μίλησαν για χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία από την τότε κυβέρνηση!
Όλα αυτά τα “πολιτικά ξόανα” είναι ολοφάνερο ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και οδηγούν ένα ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση. Τα μέτρα αυτά που προσπαθούν να επιβάλλουν μέσω της εγχώριας τρόικας των ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων, οι δανειστές τοκογλύφοι αλλά και τα εγχώρια λαμόγια την πλουτοκρατίας θίγουν σχεδόν όλες τις κοινωνικές ομάδες οι οποίες φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι αρχίζουν να συγκροτούν ένα παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης.
Φίλες/οι να είμαστε όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον τις γνωστές μεθόδους αυτών των ”εντιμότατων" κυρίων και οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την δημιουργία ρήξεων και αντιθέσεων μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων με απώτερο σκοπό να αποτρέψουν την ενότητα της αντίστασης απέναντι τους.
Προσοχή λοιπόν έρχονται ημέρες δύσκολες και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι μήπως μπορέσουμε να στείλουμε μια ώρα αρχύτερα όλους αυτούς τους προδότες στο "πυρ το εξώτερο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.