25.8.12

Στο τέλος του πρόσφερε την χαρά για μία αναμνηστική … φωτογραφία!


Όλοι είδαμε και ακούσαμε την κοινή συνέντευξη των κ. Σαμαρά και Μέρκελ όπου η δεύτερη μας προέτρεψε «να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα κάτω από την ίδια οπτική».
Φυσικά η εν λόγω κυρία δεν μας διευκρίνισε τι ακριβώς εννοεί αλλά με δεδομένη την μέχρι τώρα ακαμψία της φαντάζομαι ότι μας ...
υπενθυμίζει για άλλη μία φορά πως θα πρέπει να αποδεχτούμε τις αποφάσεις και τα τετελεσμένα των τοκογλύφων που και η ίδια είναι υπάλληλος με το αζημίωτο φυσικά μια και η χώρα της είναι η μόνη που κερδίζει (ακούγεται το ποσόν των 68 δις) από αυτή την Ευρωπαϊκή κρίση των τελευταίων χρόνων.
Για τις θέσεις και τα λόγια του κ. Σαμαρά στην συγκεκριμένη συνέντευξη θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά αρκούμαι στην τηλεοπτική του εικόνα που πραγματικά ήταν ένα θλιβερό θέαμα όπου ο ηγέτης μίας υποτίθεται κυρίαρχης χώρας έμοιαζε με μικρό υπαλληλίσκο που απολογείται στο αφεντικό του γιατί δεν έφερε ακόμα εις πέρας την δουλειά που του έχει αναθέσει.
Οι περίφημες προεκλογικές φαμφάρες για επαναδιαπραγμάτευση του δολοφονικού για τον λαό μνημονίου μετατράπηκαν σε δηλώσεις «θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε» και συμπληρώνω εγώ «και ας ξέρουνε εκ των προτέρων ότι δεν θα κάνουνε τίποτα παρά μόνο θα εξαθλιώσουνε ακόμα περισσότερο τον απλό λαό.»
Θλιβερό όπως προανέφερα θέαμα όπου η μεγάλη και σκληρή “μαμά” της Ευρωζώνης μάλωνε τον ασυνεπή υπηρέτη της ο οποίος σε στάση προσοχής και με χαμηλωμένα τα μάτια μυξοκλαίγε δίνοντας υποσχέσεις πλήρους υποταγής! Στο τέλος όμως (αν και δεν το περίμενε) του πρόσφερε την χαρά για μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί της!

Υποσημείωση
Ακούσαμε την κ. Μέρκελ να λέει ότι οι συμπατριώτες της γκρινιάζουν πως έχουν δώσει πολλά χρήματα για την Ελλάδα αλλά φαίνεται δεν τους έχουν ενημερώσει για τα τοκογλυφικά τους κέρδη από αυτή την κρίση αλλά και για τα εγκλήματα και τα χρωστούμενα τους εις βάρος της πατρίδας μας από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.