1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

30.8.12

Στους στραβούς κυβερνά ο … μονόφθαλμος!

Η είδηση …
Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου σχετικά με το αντιμνημονιακό λάβαρο που είχε σηκώσει τα δυο χρόνια που αντιπολιτευόταν τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, απάντησε με το αποστομωτικό: "ουδείς αναμάρτητος".
Ο σχολιασμός …

Ο κ. Σαμαράς με αυτή του την δήλωση "ξεσκεπάστηκε" τελείως και απορώ που υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι αυτός ο "κύριος" μπορεί να προσφέρει κάποια θετική υπηρεσία στην πατρίδα μας!
Ανακόλουθος των προεκλογικών του υποσχέσεων αναδεικνύεται χειρότερος από τον πρώην συμμαθητή του και πρώην πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και οι δυο τους θα καταγραφούν στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι “Εφιάλτες” του Ελληνισμού.
Προσωπικά δεν περίμενα κάτι περισσότερο από αυτόν μια και έχω διαβάσει για την απέχθεια του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή προς το πρόσωπο του αλλά και την αποστασία του την δεκαετία του 90’ και η οποία όπως είναι γνωστό έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Μετά όπως όλοι γνωρίζουμε ίδρυσε το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης το οποίο σύντομα πάτωσε και για μεγάλο χρονικό διάστημα χάθηκε μέχρι που τον “ξέθαψε” και πάλι ο νεότερος Καραμανλής ο … Κωστάκης!
Απορίας άξιο είναι πως τα παλαιά κομματικά στελέχη αλλά και οι ψηφοφόροι της ΝΔ ξέχασαν την προδοσία του και όχι μόνο τον συγχώρησαν αλλά τον έκαναν και αρχηγό τους!

Σίγουρα όλο αυτό το γεγονός θα έχριζε ψυχιατρικής ανάλυσης αλλά για μένα υπάρχει λογική εξήγηση αφού στην Ελλάδα ζούμε που όπως είναι γνωστό όλοι “ξεχνούμε εύκολα” χωρίς βέβαια να μη θεωρούμε ότι κάποιοι τον “επέβαλαν” στο κόμμα και τον πατρόναραν μέσω τον ξεπουλημένων Μ.Μ.Ε για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο των προκατόχων του δηλ. των κ. Παπαδήμου και Παπανδρέου. Το καλύτερο όμως το άκουσα πριν λίγες ημέρες όπου σε μια συζήτηση με θέμα τα παραπάνω ο ατακαδόρος της παρέας μας είπε «Τι τα θέλετε και τι ψάχνετε για το ποιος, τι, πως και γιατί, εδώ ταιριάζει γάντι η γνωστή παροιμία που λέει ότι “Στους στραβούς κυβερνά ο … μονόφθαλμος”.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.