1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

24.8.12

Θα αποκαλύψουν ποτέ τους κλέφτες του συναφιού τους;


Διαβάσαμε ότι ο υπουργός εργασίας παρέδωσε στον Εισαγγελέα το πρώτο cd με τα ονόματα 1014 περίπου ατόμων που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις και είπαμε μπράβο που επιτέλους αυτό το κράτος μπόρεσε να βρει το “θάρρος” να ξεσκεπάσει τους “κλέφτες” που δρούσαν κάτω από την μύτη του και με την ανοχή του μια και θεωρώ ότι σε πολλές περιπτώσεις η ...
ανεπάρκεια ήταν σκόπιμη στα πλαίσια πολιτικών σκοπιμοτήτων και όχι μόνο!
Επίσης ακούσαμε (λόγω των γεγονότων της Ύδρας) τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μας μιλά για την ανάγκη της τήρησης των νόμων και της τάξης για να μπορέσει αυτή η χώρα κάποτε να ορθοποδήσει και να μετατραπεί σε μια σύγχρονη πολιτεία όπου θα επικρατεί το δίκαιο και η ισονομία.
Όμως δεν ακούσαμε τίποτα μετά της εκλογές για την προεκλογική δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού ότι θα κάνει εξεταστική επιτροπή προς διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν την πατρίδα μας σε αυτή την τραγική κατάσταση. Είναι προφανές λοιπόν ότι όλοι αυτοί οι “εντιμότατοι” κύριοι έκαναν συμφωνίες (όπως συνήθως) κάτω από το τραπέζι και μάλιστα ο κύριος υπεύθυνος της Ελληνικής τραγωδίας δηλ. ο κ. Παπανδρέου αρμενίζει "ξέγνοιαστος" στ’ ακρογιάλια του Αιγαίου ενώ το κόμμα του υπό την ηγεσία του κ. Βενιζέλου συγκυβερνά αντί να λογοδοτεί ο ίδιος αλλά και πολλά από τα στελέχη του.
Όπως έγραψα προ καιρού ο τρίτος της εγχώριας τρόικας δηλ. ο κ. Κουβέλης κατέθεσε την υποτιθέμενη αριστερή του ιδεολογία στο βωμό της ακόρεστης επιθυμίας του να γίνει στο προσεχές μέλλον πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ας μη περιμένουμε λοιπόν τίποτα καλό από όλους αυτούς μια και η προσπάθεια (τουλάχιστον των δύο) είναι να σβήσουν τα ίχνη των ανομημάτων των συντρόφων και των κομμάτων τους.
Είναι λοιπόν θαρρώ ηλίου φαεινότερο ότι αν ήθελαν να κάνουν κάτι θα ξεκινούσαν από το συνάφι τους αποκαλύπτοντας τους διαχρονικούς κλέφτες και δεσμεύοντας και τις περιουσίες τους θα έδιναν το στίγμα ότι κάτι άλλο πραγματικά γεννιέται σε αυτή την πολύπαθη χώρα την οποία προσπαθούν υποτίθεται να σώσουν … οδηγώντας όμως τους μικρούς και τους ανήμπορους … στην εξαθλίωση και στον αφανισμό!

Υποσημείωση
Αλλά και οι … της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι λέγοντας ο καθένας το μακρύ και το κοντό του θρυμματίζουν κάθε ελπίδα ότι μπορούν κάποια στιγμή να αποτελέσουν μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.