1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

10.6.12

Επισήμανση για τους ανώνυμους "κυρίους"

Επισήμανση για τους ανώνυμους "κυρίους" που μου κάνουν την τιμή να με διαβάζουν και να με σχολιάζουν δείχνοντας την "πνευματική" καλλιέργεια και το "ήθος" τους:
Κύριοι!... πολλοί από εσάς  (προφανώς λόγω προσωπικού οφέλους ή διατεταγμένης υπηρεσίας) δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί  να είναι “φίλαθλος” της "πολιτικής" και όχι σαν εσάς τυφλωμένος "οπαδός" κάποιου κόμματος!
Βέβαια σε ανθρώπους του "επιπέδου" σας δεν είναι εύκολη η αντιπαράθεση με επιχειρήματα (ακόμα και σε απόψεις που θεωρείτε ή και μπορεί να είναι λάθος) οπότε διαλέγετε τον εύκολο δρόμο δηλ. αυτό των απειλών και του υβρεολογίου που όμως σας καθιστά ... Γελοίους και Ανυπόληπτους!! 

Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.