1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

20.6.12

Θαυμάσετε την συνέπεια του … Ανδρός!


Τελικά μάλλον δεν ισχύει η γνωστή φράση ότι «Η κάλπη μοιάζει με έγκυο» αλλά εγώ θα έλεγα ότι μάλλον μοιάζει με «πουτάνα» μια και την ψήφο του καθενός μας μπορεί να την πάρει ο αρχηγός του κόμματος που επιλέξαμε και να την "εκδώσει" όπου θέλει (ερήμην μας) γινόμενος ίσως ανακόλουθος αυτών ...
που μας έλεγε για να μας πείσει να τον ψηφίσουμε!
Ναι καλά καταλάβατε, μιλώ για τον κ. Κουβέλη ο οποίος έσπευσε να συνδράμει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (αν και οι δύο μαζί έχουν την πλειοψηφία να συγκυβερνήσουν) δίνοντας τους αριστερό άλλοθι! (φράση δική του στο βίντεο)
Θεωρώ ότι αυτή η “ύποπτη” προθυμία του εν λόγω κύριου πληγώνει πολλούς από τους ψηφοφόρους του οι οποίοι βλέπουν για άλλη μία φορά να διασύρεται η αριστερά από τσαρλατάνους και γυρολόγους που κατά καιρούς την φορούν ... ως επίσημο ένδυμα!

Υποσημείωση
Αλήθεια αφού καταλήξαμε στην συγκυβέρνηση των τριών γιατί δεν το έκαναν από την 6η Μαΐου για να μη ... ταλαιπωριόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.