1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

3.6.12

Θεατρινισμοί και … καραγκιοζιλίκια!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Είχα γράψει στην αρχή της νέας προεκλογικής περιόδου ότι θα ακούσουμε και θα δούμε απίθανες έως απίστευτες καταστάσεις από τους τρομοκρατημένους του δικομματισμού αλλά και τους εξωτερικούς αφεντάδες τους!
Πράγματι κάθε μέρα όλοι αυτοί οι “τύποι” μαζί με τους ξεπουλημένους ...
δημοσιοκάφρους που τους κάλυπταν και τους καλύπτουν τόσα χρόνια (με το αζημίωτο φυσικά) διαγωνίζονται στην τρομολαγνία και στους εκβιασμούς της Ελληνικής κοινωνίας για να τους ψηφίσει να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας αλλά και να μείνουν ατιμώρητοι για όλα αυτά τα πολιτικοοικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος μας.
Σε αυτή τους λοιπόν την προσπάθεια αρχίζουν και γελοιοποιούνται όπως την δήθεν “αυθόρμητη” παρέμβαση αυτής της Πολωνέζας... (ότι βίωσε την χρεοκοπία στην πατρίδα της και να μη πάθουμε και εμείς τα ίδια κ.τ.λ) στην δημόσια προεκλογική ομιλία (σε κλειστό χώρο) του κ. Βενιζέλου ο οποίος πήρε την “πάσα” της για να μας απειλήσει για άλλη μία φορά με το γνωστό ύφος και τις ανιαρές και άνευ ουσία μπουρδουλογίες του!
Στημένο σκηνικό “αβάντας” των υποτελών της Μέρκελ και των τοκογλύφων τραπεζιτών το οποίο πρόβαλλαν υπέρμετρα τα κανάλια των εγχώριων πατρώνων τους και το οποίο σίγουρα θα επαναληφθεί με διάφορους τρόπους μέχρι τις εκλογές της 17η Ιουνίου!
Επ’ ευκαιρία καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν κάποιοι γνωστοί της εν λόγω “αυτόκλητης” κυρίας Μαργαρίτας  (που νοιάζεται τάχατε για όλους μας) για το τι ακριβώς μέρος του λόγου είναι και η προσωπική μου συμβουλή είναι αν πράγματι φοβάται για την χρεοκοπία μας μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει … στην πατρίδα της!

Αι σιχτίρ πια!

Υποσημείωση
Δείτε και ακούστε το βίντεο με τις "υποδείξεις" της κυρίας και θα καταλάβετε το "στήσιμο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.