1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

20.6.12

Η ευθύνη ... της αποχής!


Οι εκλογές έγιναν και παρόλη την κρισιμότητα τους  η αποχή πλησίασε το 40%.
Πραγματικά είναι λυπηρό να βλέπεις και να ακούς (νέους συνήθως) ανθρώπους να δηλώνουν (χωρίς καν να έχουν διάθεση να το συζητήσουν) ότι επιλέγουν να απέχουν γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται, ή δεν γουστάρουν, ή και το γνωστό ...
«όλοι είναι ίδιοι οπότε γιατί να χάσω την ώρα μου»!
Έτσι δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια έχουμε την επιβολή του δικομματισμού (που τόσα δεινά έφερε στην χώρα μας) αφού από την μια έχουμε τους παραπληροφορημένους και εκφοβισμένους (από την προπαγάνδρα και την τρομοκρατία των ΜΜΕ) ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να σέρνονται σε κάθε κρίσιμη εκλογή ως πρόβατα πίσω από τους ηγετίσκους της συμφορά και από την άλλη έχουμε τους δήθεν σκεπτόμενους και αντιδραστικούς “νέους” οι οποίοι απέχουν παντελώς διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τα κακώς κείμενα!
Αγαπητοί μου νέοι πρέπει να ξέρετε 1ον πως οι τωρινές επιλογές και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν αφορούν κυρίως το δικό σας μέλλον και 2ον πως η αποχή σας τελικά παραποιεί την επιθυμία και την θέληση των πολλών αφού στο τέλος βοηθά και βγαίνουν ως κυβερνήσεις κόμματα και πρόσωπα  … που θέλατε υποτίθεται να ... τιμωρήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.