1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

13.2.12

Δεν είναι μα(κ)άκες ... είναι προδότες!


Σήμερα είναι μια άλλη μέρα για την Ελλάδα αφού οι "προδότες" ολοκλήρωσαν τα προσχεδιασμένα ξεπουλώντας την πατρίδα μας, τις ζωές μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας!
Μας γυρνούν σε πολιτικοοικονομικές και εργασιακές συνθήκες του 19ου αιώνα όπου μάλιστα αρμόδια για το δίκιο μας (όπως λέει η επαίσχυντη σύμβαση που κύρωσαν) θα είναι τα ...
δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου!!!
Αλήθεια ποιος άραγε επανάφερε εν έτη 2012 τον όρο Δουκάτο του Λουξεμβούργου φοβούμενος ίσως να γράψει το αυτονόητο δηλ. ότι οι αρχιερείς της προδοσίας (που με τις πράξεις και τα έργα τους μας έφεραν εδώ) θέλουν με αυτό τον όρο να εξασφαλίσουν νομικά τους τοκογλύφους και να αφανίσουν τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους φορώντας τους στο λαιμό την θηλιά του χρέους για την αποπληρωμή όσων έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί και οι αυλικοί τους!
Πως τολμάτε ρε λαμόγια του κερατά και στερείτε το δικαίωμα της ανθρώπινης διαβίωσης στους απόμαχους της ζωής αλλά και το δικαίωμα στους νέους να ονειρευτούν και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον!
Πως τολμάς κ. Παπανδρέου και δικαιολογείς την μη συζήτηση και ανάλυση σε επαρκή χρόνο αυτού του δουλικού νομοσχεδίου λέγοντας με θράσος ότι θα έπρεπε να το ψηφίσετε σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβετε το άνοιγμα των αγορών … την Δευτέρα!!!
Τι είναι η ζωή και το μέλλον των Ελλήνων ρε αληταράδες!… ραπανάκια και ντομάτες και έπρεπε να τις παραδώσετε φρέσκες φρέσκες στις αγορές Δευτεριάτικα για να τις καταβροχθίσουν οι εγχώριοι και οι διεθνείς τοκογλύφοι;
Μεγάλη η προδοσίας σας!... αλλά να είστε σίγουροι ότι και η τιμωρία σας θα είναι μεγαλύτερη και εν ζωή αλλά και μετά θάνατο μια και οι απόγονοι σας θα κουβαλούν “εσαεί” το στίγμα και την ντροπή της προδοσίας σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.