1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

9.2.12

Αξίζουμε ... την χλεύη και την περιφρόνηση τους!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
 
Μέσα στον ορυμαγδό των αρνητικών πολιτικοοικονομικών εξελίξεων όλοι μας έχουμε “λουφάξει” σαν τρομαγμένα ανθρωπάρια  θεωρώντας ότι είμαστε άμοιρoι ευθυνών και απλά φταίει η κακιά μοίρα που μας όρισαν κάποιοι άλλοι ... ερήμην μας!
Ντροπή μας!...

η αδράνεια και η απάθεια μας θα μας καταστήσει την ελεεινότερη γενιά της Ελληνικής ιστορίας η οποία συμβιβάστηκε και ανέχτηκε όλους αυτούς τους προδότες που μας ξευτελίζουν και μας απαξιώνουν καθημερινά με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους!
Αλήθεια!... πως ανεχόμαστε να ακούμε ότι οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, που κόπιασαν και σπούδασαν και τώρα ξεκινούν την ζωή τους γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες, κάποιος δοτός πρωθυπουργός μαζί με τις άλλες πολιτικές καρικατούρες και τους διεθνείς τοκογλύφους θα τα “τιμωρήσουν” δίνοντας τους τον κατώτατο μισθό (ο οποίος θα μοιάζει με χαρτζιλίκι) για να δουλεύουν ατέλειωτες ώρες προς χάριν της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους.
Ναι!... θα δουλεύουν ατέλειωτες ώρες χωρίς εργασιακά δικαιώματα και απεχθείς συνθήκες που δεν θα τους επιτρέψουν να χαρούν τα νιάτα τους αλλά και θα τους στερήσουν την δυνατότητα να κάνουν μεθαύριο οικογένειες για να διαιωνίσουν την υποτιθέμενη περήφανη “φυλή” μας!
Ντροπή μας!... γιατί μέχρι τώρα τους δώσαμε ελλιπή παιδεία και λαθεμένα πρότυπα και τώρα τα αναγκάζουμε να ξενιτευτούν μακριά από την χώρα τους για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη ή αν μείνουν σ’ αυτή εμείς οι “μεγάλοι” οι δειλοί και οι μέχρι τώρα βολεμένοι τους προσφέρουμε την προοπτική να περάσουν μια ασήμαντη και εξαθλιωμένη ζωή!
Παιδιά!... μία συγνώμη από όλους μας είναι λίγη μια και δεν διορθώνεται έτσι η τραγική προοπτική της ζωής σας. Είμαστε συνυπεύθυνοι αυτών που επιλέγαμε και ανεχτήκαμε τόσα χρόνια και εφόσον συνεχίζουμε και παραμένουμε αδρανείς, μας αξίζει η χλεύη και η περιφρόνηση σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.