2.2.12

Οι άθλιοι της Ευρώπης … ξανάρχονται!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Οι Γερμανοί “φίλοι” μας οι οποίοι αιματοκύλισαν δύο φορές την Ευρώπη προκαλώντας δύο παγκοσμίους πολέμους φαίνεται ότι κατάλαβαν την αδυναμία τους στις μάχες σώμα με σώμα (ως άντρες) και μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο κούρνιασαν για λίγο διάστημα στην ...
ποντικότρυπα τους από όπου κατέστρωσαν (ως σιχαμερά υποκείμενα) το νέο ύπουλο σχέδιο τους για την υποδούλωση των λαών της ηπείρου μας.

Η επιστήμη λέει ότι η κάθε φυλή και ο κάθε λαός κουβαλάει στο DNA του εσαεί τις αρετές και τα κουσούρια του και για αυτό ας μη μας παραξενεύει η ακαμψία της Μέρκελ, το σαδιστικό ύφος του Σόμπλερ και ο κυνισμός του νεαρού μπασταρδεμένου Βιετγκοπιθήκου αντιπροέδρου αλλά και όλων των άλλων που αποτελούν αυτή την στιγμή την πολιτική ηγεσία της “εταίρας” και “συμμάχου” χώρας.
Όλοι αυτοί είναι σίγουρο ότι κουβαλούν μέσα τους την υπεροψία της Άριας φυλής η οποία όπως είναι γνωστό “έψησε” στα κρεματόρια του Άουσβιτς ανθρώπους αλλά και σκότωσε εν ψυχρώ γέροντες και έγκυες γυναίκες στο Δίστομο και όχι μόνο.
Το λυπηρό είναι ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (Γάλλοι, Άγγλοι, Πορτογάλοι που λέει και ο Καραγκιόζης) ξέχασαν γρήγορα τα δεινά που υπέστησαν από αυτά τα αποβράσματα της ανθρώπινης φυλής και τώρα χαριεντίζονται μαζί τους θεωρώντας ότι τα “κτήνη” αυτά εξανθρωπίστηκαν.
Όμως να είναι σίγουροι ότι αν περάσουν τα σχέδια τους για την υποδούλωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων θα έρθει και η δική τους σειρά αλλά τότε θα ‘ναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουν.
Φυσικά οι Γερμαναράδες στην περίπτωση μας βρήκαν προθύμους εγχώριους πολιτικοεφιάλτες τους οποίους δωροδόκησαν για να ανοίξουν τις “πύλες” από μέσα για να μπορέσουν να αλώσουν την χώρα και τις ζωές μας.
Η προσπάθεια τους είναι αφού μας εξαθλιώσουν (με τις παράλογες απαιτήσεις τους στις οποίες συνεχώς υποχωρούν οι πολιτικές πόρνες που μας κυβερνούν) εν συνεχεία θα δημιουργήσουν οικονομικές ζώνες μέσα στην χώρα μας όπου θα μας βάλουν να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί από νύχτα ως νύχτα (όπως οι σκλάβοι του 19ου αιώνα στις φυτείες της Αμερικής) αλλά και να κλέψουν τον ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα αλλά και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβει αποδεδειγμένα πλέον το υπέδαφος της χώρας μας.
Φίλες/οι οι παππούδες μας πριν 70 χρόνια πολέμησαν γενναία τους φασίστες προγόνους τους δίνοντας θάρρος σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήταν ανίκητοι.  Μάλιστα καθυστερώντας την επέλαση τους ήταν η αιτία να χάσουν τον πόλεμο στις παγωμένες πεδιάδες της Ρωσίας.
Χρέος μας λοιπόν είναι να φανούμε αντάξιοι τους και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ!... στέλνοντας πρώτα στον αγύριστο και τιμωρώντας σκληρά (χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε μέσον) όλους αυτούς τους ξεπουλημένους εγχώριους αληταράδες (τους 2 παλιούς συμμαθητές, τον περιστεροκουτσουλοχεσμένο και τον τραπεζοπρωθυπουργό που μας κυβερνά παράνομα χωρίς να τον έχουμε εκλέξει) και μετά να διαμηνύσουμε στο 4ο Ράιχ ότι απαιτούμε να έρθουν να κάνουμε τον λογαριασμό με τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν για να δούμε ποιος χρωστά σε ποιον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.