1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.2.12

Ξεπουλημένοι και δοτοί … ηγέτες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Οι δύο παλιοί συμμαθητές (Παπανδρέου και Σαμαράς) που “εκπαιδεύτηκαν” (από παλιά σε πανεπιστήμιο που φτιάχνει ξεπουλημένους ηγέτες για κράτη μπανανίες) τις τελευταίες ημέρες έβγαλαν το απεχθές προσωπείο τους.
Τρομοκράτησαν λεκτικά τον λαό συνεπικουρούμενοι από τον “Καραγκιόζη” ...

που διόρισαν για πρωθυπουργός αλλά και τον
εφευρέτη των συγκαλύψεων των βουλευτικών ανομιών (με τους περίφημους νόμους της ασυλίας και της παραγραφής) κ. Βενιζέλο.
Κρυμμένοι μέσα στο “χαμαιτυπείο” της Βουλής μαζί με τους νενέκους που τους χειροκροτούν και τους λένε πάντα “Ναι σε όλα” νομοθέτησαν εις βάρος του λαού υπακούοντας στις προσταγές των αφεντικών τους, ενώ απέξω το πραγματικό τους "αφεντικό" ο Ελληνικός λαός δάρθηκε (για άλλη μία φορά) από τα “λοβοτομημένα” ΜΑνΤρόσκυλα τους.
Ο μυαλοχυμένος (κατά το Χάρρυ Κλυνν) κ. Παπανδρέου θεωρεί τον εαυτό του ήρωα γιατί έσωσε λέει την Ελλάδα από την χρεωκοπία!... ενώ ο άλλος εταίρος ο κ. Σαμαράς μας λέει το απίθανο ότι δεν κυβερνά, αλλά απλά "συνυπέγραψε" και επέβαλλε και κομματική πειθαρχία για θετική ψήφο των βουλευτών του στο 2ο μνημόνιο που θα φέρει την εξαθλίωση όλων μας.
Οι μάσκες έπεσαν!... όλα αυτά τα πολιτικά "ανδρείκελα" θα πρέπει πλέον να αντιμετωπισθούν με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους ως οι χειρότεροι εχθροί του έθνους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.