1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

25.5.11

Η απόγνωση να γίνει ... "Οργή"

Τελικά οι Ισπανοί διαδηλωτές-κατασκηνωτές ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”
Ναι είναι αλήθεια εδώ και καιρό όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ακούγοντας και βλέποντας όλο αυτό τον συφερτό από τους ανίκανους, τους ψεύτες και τα διάφορα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν να μας κατηγορούν, ως τεμπέληδες και συνένοχους στο φαγοπότι που έχουν στήσει εδώ και χρόνια εις βάρος όλων μας.

Το καλύτερο βέβαια μας το άφησαν για το τέλος αφού μας προορίζουν να γίνουμε έποικοι στην ίδια μας την χώρα την οποία θέλουν να ξεπουλήσουν πριν ξεκουμπιστούν κάποια νύχτα για άλλα μέρη όπου θα ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα.
Κύριε “κληρονόμε” των πολλών σπιτιών από τις θείες και τους μπαρμπάδες σου "δεν τα φάγαμε μαζί" γιατί οι περισσότεροι από εμάς δουλεύαμε και δουλεύουμε από νύχτα ως νύχτα για να σπουδάσουμε τα παιδιά μας  (στην υποτιθέμενη δωρεάν παιδεία που μας παρέχετε). Δουλεύουμε δυο και τρεις δουλειές για 35 και 40 χρόνια για να μας δώσετε τα ψίχουλα  της σύνταξης που πάτε να καθιερώσετε ενώ εσείς συνταξιοδοτήστε στα 8 χρόνια της “κουραστικής” βο(υ)λευτικής σας θητείας!!!
κ. Πρωθυπουργέ του “Λεφτά υπάρχουν” και του υπόγειου διακανονισμού για την παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ  οι μέρες και τα έργα σας θα σας καταγράψουν στην ιστορία αυτού του τόπου με μελανά χρώματα και σίγουρα οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας κατατάξουν δίπλα από τον Εφιάλτη τον γιο του Ευρυδήμου ο οποίος πρόδωσε τους  300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα.
Ο Εφιάλτης όπως είναι γνωστό για αρκετό καιρό κρύφτηκε μέχρι που τον ανακάλυψε ο Αθηνάδης και τον τιμώρησε όπως του άξιζε. Έτσι και τώρα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας, μόνο που εσείς και η παρέα σας δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.