1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

9.5.11

Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την απόλυτη προσπάθεια για υποβάθμιση της νοημοσύνης μας.
Οι βο(υ)λευτές και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ωρύονται και εξαπολύουν μύδρους κατά του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος ακούσον άκουσον τόλμησε να ....
παρουσιάσει ένα λογοκριμένο τμήμα της συνέντευξης του κ. Στρονγκ σε Γαλλικό κανάλι όπου ο εν λόγω “Kύριος” αποκαλύπτει το παρασκήνιο και τις μυστικές συμφωνίες του κ. Παπανδρέου ο οποίος ενώ ζητούσε εκ των προτέρων την βοήθεια του Δ.Ν.Τ  παράλληλα παραμύθιαζε ασύστολα τον Eλληνικό λαό!
Μετά από αυτή την συνέντευξη και τα όσα ακουστήκανε τεκμηριώνονται οι υποψίες όλων μας ότι ο κ. Πρωθυπουργός μας οδήγησε σκόπιμα με τις παραλήψεις και τα λεγόμενα του σε διεθνές επίπεδο στην εν λόγω λύση του Δ.Ν.Τ.
Όλοι λοιπόν αυτοί οι (Kύριοι) δηλ. οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη στρουθοκαμηλίζοντας για άλλη μία φορά προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν  θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και ανεγκέφαλους.
Κύριοι Παλαμοκρουστές για όλους εμάς o καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι σας φέρεται ακέραια την ευθύνη που αφήσατε τον αρχηγό σας και την παρέα του να οδηγήσουν την χώρα στα σημερινά της αδιέξοδα.
Αντί λοιπόν να τα βάζετε με τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος απλά παρουσίασε μία συνέντευξη  έπρεπε να τα βάλετε με τον κ. Παπανδρέου που μας φλόμωσε όλους στα ψέματα και στις ανακρίβειες και μας οδήγησε σε οδυνηρές λύσεις για τον Ελληνικό λαό. Λύσεις που του είχαν υπαγορεύσει εκ των προτέρων οι πάτρωνες του!
Φυσικά αναιρώ όλα τα παραπάνω αν δημόσια καταγγείλετε ως ψεύτη τον κ. Στρονγκ  για τα λεγόμενα του αλλά και για την προσωπική  αρνητική γνώμη του για τον κ Παπανδρέου.
Αν δεν το πράξετε άμεσα, καθίστε στο κοτέτσι σας!... να κακαρίζετε και ενίοτε να χειροκροτάτε τον “Πινόκιο” και την παρέα του μέχρι να ξεπουλήσουν τελείως την πατρίδα μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.