1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

11.5.11

Υπουργείο ... "Προστασίας του Πολίτη" (ο τίτλος της ντροπής)


Δυστυχώς  προ καιρού είχα γράψει για την εξέλιξη και τα κακά που έρχονται με το θέμα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι από δω και μπρος θα ζούμε υπό το καθεστώς φόβου μέσα στην ίδια μας την πατρίδα μια και οι πολιτικές καρικατούρες που μας κυβερνούν (αλλά και μας κυβέρνησαν) κατάντησαν την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι.
Πριν λίγες μέρες ήταν ο Μανώλης που σφαγιάστηκε, αύριο μπορεί να είμαι εγώ εσείς ή ένα από τα παιδιά μας.
Δεν κινδυνολογώ και ούτε νιώθω ότι είμαι υπερβολικός και θεωρώ ότι βιώνουμε μέρες απίστευτης κοινωνικής αναλγησίας, υποκρισίας αλλά το χειρότερο ανασφάλειας μια και όλοι είμαστε υποψηφία θύματα του κάθε μικρού ή μεγάλου κακοποιού που περιφέρεται ανενόχλητος χωρίς ουσιαστικό αστυνομικό έλεγχο στους δρόμους της Αθήνας.
Μιας Αθήνας που …… ο συναγερμός και η επιφυλακή για το Υπουργείο … (τι ειρωνεία) … “Προστασίας του Πολίτη” ενεργοποιείτε όποτε αυτός ο πολίτης συμμετέχει στις μεγάλες απεργίες και πορείες ... δέρνοντας των!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.