1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

18.5.11

Οι απόγονοι του Γ' Ράιχ ... ξαναχτυπούν!!!

Πολλοί αναρωτιόνται γιατί κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν απαντάει στις κατά καιρούς προκλήσεις εναντίων όλων των Ελλήνων από τους “εταίρους” μας Γερμανούς και ιδίως της καγκελαρίου κ. Μέρκελ.
Φίλες/οι μην περιμένετε απάντηση από τους εγχώριους  μιζαδόρους και τα λαμόγια που δωροδοκήθηκα για να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, υποβρύχια που γέρνουν, τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές και γενικά προϊόντα και υπηρεσίες που μας ...
χρέωναν τρεις και τέσσερεις φορές πάνω από την κανονική τους τιμή.
Για να καταλάβουν οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε δηλ. στο κέρδος!
Ας ανακοινώσουμε όλες τις εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων όπως Lidi, IKEA, Prakticer  και ας σαμποτάρουμε τα πανάκριβα αυτοκίνητα (και ανταλλακτικά) που μας πουλάνε τόσα χρόνια.
Ανακοινώσεις και αναλύσεις σε όλα τα blogs για την ανάγκη του μποϊκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν οι απόγονοι του Χίτλερ που αιματοκύλησαν την Ευρώπη δύο φορές να την ξανά υποδουλώσουν με τα οικονομικά τους τεχνάσματα.
Ας βρεθεί επιτέλους ένας Πολιτικός να τους πει να καθίσουμε να κάνουμε λογαριασμό στο τι μας οφείλουν από τις πολεμικές αποζημιώσεις για να δούμε ποιος χρωστάει σε ποιον!
Δυστυχώς όμως όσο οι πολιτικοί μας στερούνται “αντρικών οργάνων” θα ακούμε και θα βλέπουμε αυτό το “Γύναιο”  να μας κουνάει το δάκτυλο εξαπολύοντας νουθεσίες και απειλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.