24.10.19

Ντροπή μας! Η Ελλάδα μας χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με το ...Joker!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ζούμε ημέρες κατάληψης της Ελλάδας όπου ορδές Λαθρομουσουλμάνων πασπαλισμένες με ολίγους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας συμμετέχοντας στο σχέδιο των ...
παραδοσιακών εχθρών μας και γειτόνων μας των Τούρκων για την δημιουργία της Γαλάζιας Πατρίδα της καρδιάς του νέου Χίτλερ της εποχής μας του κ. Ερντογάν. 
Ναι έχουμε μπει στην τελική φάση της εξαφάνισης του Ελληνισμού και τα σύγχρονα ρετάλια του Πολιτικού μας κόσμου στην πλειονότητα τους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το τι συμβαίνει δίνοντας μας την εντύπωση ότι αν δεν είναι συνειδητά προδότες είναι ηλίθιοι αφού μετά την οικονομική μας υποδούλωση μας στους σύγχρονους Ες-Ες δηλ. στους Γερμανούς τώρα αποδέχονται χωρίς να πέσει ντουφέκια την δημιουργία της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! 
Ο Ερντογάν μπορεί να φαντάζει σε εμάς ημιπαράφρονας αλλά εγώ συμμερίζομαι την άποψη πολλών έγκυρων αναλυτών οι οποίοι λένε ότι είναι ένας άξιος ηγέτης για τον λαό του ο οποίος στα πλαίσια της μεγαλομανίας του θέλει να μείνει ως ιστορικό πρόσωπο ακόμη και πάνω από τον Κεμάλ Ατατούρκ τον ιδρυτή του σύγχρονου Τουρκικού κράτους.
Αυτός λοιπόν ο παμπόνηρος τύπος όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια κουβαλάει στην Κωνσταντινούπολη (χωρίς χαρτιά και διαβατήρια) με τις Τουρκικές αερογραμμές Μουσουλμάνους από όλο τον κόσμο με 20, 30, και 50€ και εν συνεχεία από τα Μικρασιατικά παράλια μας τους στέλνει στα νησιά μας με σκοπό να τα αλλοιώσει πληθυσμιακά και κοινωνικά. 

Με την βοήθεια των υπόπτων Μ.Κ.Ο και των γελοίων ψευτοαριστερών (και όχι μόνο) ανθρωπιστών δημιουργούν τις συνθήκες για την αντικατάσταση μας από Αλλόθρησκους και κυρίως Φιλοπόλεμους όχλους οι οποίοι όταν τους δωθεί το σύνθημα δεν θα διστάσουν ακόμα και να μας σφάξουν προκειμένου να οικειοποιηθούν την γη μας και τα σπίτια μας. 
Αλήθεια όλοι αυτοί που έρχονται από 88 χώρες του κόσμου είναι πρόσφυγες πολέμου? Μήπως γίνεται παγκόσμιος πόλεμος και εμείς όχι μόνο δεν συμμετέχουμε αλλά δεν το έχουμε πάρει καν χαμπάρι; 
Όχι φυσικά!... απλά είμαστε άτυχοι για την σημερινή σύνθεση του πολιτικού μας προσωπικού και κυρίως συνυπεύθυνοι που ακόμη μένουμε αδρανείς σε όλα όσα συμβαίνουν αλλά και στα χειρότερα που σίγουρα θα έρθουν σύντομα. 
Εδώ και τώρα θα πρέπει να απαιτήσουμε από την ηγεσία μας όλος αυτός ο συρφετός των ολίγων προσφύγων και των πολλών λαθρομεταναστών να μην τοποθετείτε στην Ενδοχώρα άλλα ούτε να μένει στα νησιά μας.  Προκειμένου δε να γίνει αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν άμεσα κάποιες δομές σε ακατοίκητα και απόμακρα νησιά (το κάνει και η Αυστραλία) και εκεί να παραμένουν υπό στρατιωτική επίβλεψη και με γρήγορες διαδικασίες να γίνεται η τακτοποίηση τους και αν είναι πραγματικοί πρόσφυγες να  απολαμβάνουν όσα λένε οι Διεθνείς συμβάσεις και Οργανισμοί αλλά αν είναι απλά λαθροεισβολείς (όπως είναι οι περισσότεροι) να τους στέλνουμε πακέτο στις πατρίδες τους!
Δεν είναι δυνατόν την ώρα που ο λαός μας μαστίζεται από την μνημονιακή οικονομική κρίση να δημιουργούμε σε όλους αυτούς ιδανικές  συνθήκες διαμονής σε διαμερίσματα, σε ξενοδοχεία κ.α αφού αυτό όπως είναι αυτονόητο και λογικό θα το διαδώσουν και σε άλλους ομοεθνείς, συγγενείς και φίλους τους οι οποίοι θα μας έρθουν ταχέως προκειμένου να απολαύσουν την ... θαλπωρή και την φροντίδα μας!!!
Όπως είναι γνωστό ο λαός μας από αρχαιοτάτων χρόνων είναι φιλόξενος και πλημμυρισμένος από ανθρωπιστικά συναισθήματα αλλά την δεδομένη στιγμή αυτά θα πρέπει να ξεπεραστούν αφού βιώνουμε μια εσκεμμένη εισβολή την οποία θα πρέπει να δούμε πλέον ως πολεμική απειλή αφού οι γείτονες μας καραδοκούν και κάποιο τυχαίο ή προβοκατόρικο γεγονός σίγουρα θα θελήσουν (ως Προστάτες των Μουσουλμάνων) να το εκμεταλλευτούν  με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για εμάς δηλ. από πολεμική σύρραξη με θανάτους στρατευμένων παιδιών μας έως απώλεια Εθνικού εδάφους.

Τελειώνοντας και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού θέλω να σκεφτείτε εις βάρος ποιων παιδιών θα είναι η βλακώδης απόφαση (μπορεί και εσκεμμένη) του Υπουργείου Παιδείας για ταυτόχρονη φοίτηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Των νεοφερμένων αλλόγλωσσων ή των δικών μας;

Υποσημείωση
Φίλες/οι δυστυχώς για άλλη μία φορά η πλειονότητα του Πολιτικού προσωπικού αλλά και των ΜΜΕ (μετά την μνημονιακή μας υποδούλωση) δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά συντεταγμένα (πιθανόν υπό την  καθοδήγηση κάποιων) συμμετέχουν και αναδεικνύουν ειδησιογραφικές γελοιότητες τύπου "Joker" αποπροσανατολίζοντας και παραπληροφορώντας μας για να μην αντιλαμβανόμαστε αλλά κυρίως για να μην αντιδράσουμε εγκαίρως "πράττοντας τα δέοντα"  μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουμε για την συνέχεια μας ως Άνθρωποι, ως  Χώρα και ως Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.