1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

12.6.19

Γερμανοί!.. οι διαχρονικοί Μακελάρηδες της Ευρώπης!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων στην Ελλαδα από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσα τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Ναι από τους Γερμανούς αυτούς τους παγκόσμιους "υπανθρώπους" και τρομοκράτες οι οποίοι και σήμερα προσπαθούν να καθυποτάξουν για 3ηφορά ολόκληρη την Ευρώπη όχι με μάχη σώμα με σώμα (όπου πάντα χάνουν) αλλά με οικονομικό πόλεμο!!!.
Τώρα δεν μας απειλούν με βόμβες και ριπές από αυτόματα όπλα αλλά μας βομβαρδίζουν από τα τηλεπαράθυρα των Πρακτόρων και των Χαφιέδων τους με εκβιαστικά και τρομολαγνικά σενάρια.
Κλείστε τα τηλεπαράθυρα στα Πολιτικά και Δημοσιογραφικά απολειφάδια  τα οποία καθημερινά μας λένε ότι για το "καλό" μας θα πρέπει παραμείνουμε υπό την κηδεμονία και την αιχμαλωσία των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών οι οποίοι καθοδηγούνται από τους σύγχρονους απόγονους του Χίτλερ ενώ δεν λένε τίποτα για την απελπισία των ανέργων, την απελπισία των νοικοκυραίων που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα φορολογικά βάρη και τις τράπεζες, των γονιών που βλέπουν τα παιδιά τους να εγκαταλείπουν την πατρίδα μας προς αναζήτηση καλύτερης τύχη και προοπτικής στα πέρατα του κόσμου αλλά και για το άδοξο τέλος των χιλιάδων αυτοχείρων οι οποίοι δεν άντεξαν το βάρος των οικονομικών και κοινωνικών τους προβλημάτων.

Υποσημείωση
Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο για να διαπιστώσετε για άλλη μία φορά τον “Πολιτισμό” αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας στέλνουν τελεσίγραφα κάθε λίγο και λιγάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.