10.6.19

GAY PRIDE οι υπερβολές οδηγούν στην γελοιοποίηση!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

 

Όλοι φαντάζομαι είδατε στην τηλεόραση αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από τα GAY PRIDE της Αθήνας.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά θετικά και αρνητικά αλλά ... προσωπικά μου έκανε εντύπωση η παλαιότερη δήλωση κάποιου νέου ανθρώπου στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ο οποίος δηλώνει GAY αλλά όπως και πολλοί άλλοι ομοϊδεάτες του δεν αποδέχεται αυτά τα ... αίσχη!                                    

Θεωρώ ότι όλοι συμφωνούμε πως είναι δικαίωμα του καθενός να ορίζει το τρόπο ζωής του και ειδικά τις προτιμήσεις του στην κρεβατοκάμαρα του αλλά υπάρχουν κανόνες άγραφοι και γραμμένοι οι οποίοι λένε ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του στα πλαίσια των νόμων, της ηθικής αλλά και της αισθητικής!                                   

Αλήθεια σε τι αποσκοπούν οι συγκεκριμένες πορείες και παρελάσεις αλλά κυρίως όλες αυτές οι extreme αμφιέσεις πολλών εκ των συμμετεχόντων οι οποίες φτάνουν στα όρια της γελοιότητας αλλά και της προσβολής (σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο) της δημοσίας αιδούς;                                 

Εντάξει οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν ή είναι ανάγκη να διεκδικήσουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις από την πολιτεία όμως πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με τρόπους που δεν θα προβάλουν την ιδιαιτερότητα τους με τέτοιου είδους υπερβολές οι οποίες σε πολλές των περιπτώσεων είναι από χυδαίες μέχρι και εμετικές! 

                                                           

Πιστεύω ότι σε τέτοιου είδους πορείες τα συνθήματα και τα αιτήματα υποβαθμίζονται ή και χάνονται τελείως από τις εικόνες και τις στημένες προκλητικές σκηνές θυμίζοντας καρναβάλι όπου οι συμμετέχοντες διεκδικούν με πάθος το βραβείο του καλύτερου … Καρνάβαλου!!!                                

Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι κάποιοι από αυτούς που ηγούνται αυτών των εκδηλώσεων λειτουργούν ως κομπλεξικοί οι οποίοι μοιάζουν να μισούν θανάσιμα την ετεροφυλία και οδηγούν τους ανθρώπους αυτούς από τους οποίους σίγουρα οι περισσότεροι είναι σοβαροί, νοήμονες και ευπρεπείς στην γελοιοποίηση, στην περιθωριοποίηση και στο … Κράξιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.