19.3.18

Μπράβο στο Λεβέντη που "εξόργισε" τους ... Σύντροφους και τις Συντρόφισσες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Το είδαμε και αυτό και γελάσαμε πικρόχολα γιατί τα τεκταινόμενα στην σημερινή πολιτική σκηνή (η οποία είναι συνέχεια των παλαιότερων παραστάσεων της μεταπολίτευσης) ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία!
Ναι νοσηρή φαντασία είναι το λεγόμενο...
Κίνημα Αλλαγής το οποίο δημιουργήθηκε και αποτελείται από παλαιούς  φθαρμένους πολιτικάντηδες να προσπαθεί με ένα ψεύτικο λίφτινγκ να μας πλασάρει ότι εκπροσωπεί το νέο, το ηθικό, το σοβαρό και αυτό που θα ξεκινήσει άκουσον άκουσον τον νέο ανένδοτο αγώνα!!!
Ναι αυτό μας υποσχέθηκε η συμπαθής κατά τα άλλα κ. Γεννηματά η οποία βέβαια δεν μας είπε αν ο νέος φορέας θα έχει το ίδιο Α.Φ.Μ με το χρεοκοπημένο στις τράπεζες ΠΑΣΟΚ γιατί υποψιάζομαι ότι τα κερατιάτικα τους (όπως και τις Ν.Δ) θα τα πληρώσουμε πάλι εμείς!
Το αποκορύφωμα βέβαια αυτής της συνάθροισης των "κοιμώμενων" από επιχειρήματα Συνέδρων ήταν ο χαιρετισμός του κ. Λεβέντη τον οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι τώρα δεν τον είχα και σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός τους τα είπε χύμα και τσουβαλάτα.
Ο πρόεδρος λοιπόν των Κεντρώων προφανώς εκνευρίστηκε και θύμωσε όπως και όλοι μας με την συμμετοχή και τον λόγο που εκφώνησαν κάποιοι επώνυμοι σύνεδροι και κυρίως με αυτό διαχρονικό γελοίο και ψεύτικο σύνθημα "Συντρόφισσες και Σύντροφοι". 
Ναι γελοίο γιατί έχει αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί είναι Σύντροφοι στη μάσα και εμάς απλά μας φορτώνουν τα χρέη τους αλλά και τις οδυνηρές συνέπειες των διαχρονικών αποτυχημένων πολιτικών τους επιλογών.
Πρώτη μούρη λοιπόν είδαμε τον κ. Σημίτη ο οποίος όπως είναι γνωστό μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στο Γερμανικό Ευρώ τριπλασιάζοντας σε μία νύχτα το κόστος ζωής όλων μας. 
Τον κ. Σημίτης που προέτρεψε πολλούς εύπιστους συμπατριώτες μας να επενδύσουν και τελικά να χάσουν τα λεφτά τους στην φούσκα του Χρηματιστηρίου. 
Τον κ. Σημίτης ο οποίος ως πρωθυπουργός δεν πήρε ο καημένος χαμπάρι τίποτα για τις μίζες και το φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων αλλά και των εξοπλιστικών για τα οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ο "σύντροφός του" κ. Άκης Τσοχατζόπουλος!
Επίσης ήταν και ο Γιωργάκης Παπανδρέου ο γνωστός συκοφάντης όλων μας  αφού στην αρχή της Πρωθυπουργίας του έλεγε σε όλη την υφήλιο ότι κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό! 
Αυτός ο άθλιος τύπος που μας έβαλε στην τρομακτική ιστορία των μνημονίων έχει το θράσος να κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας ενώ θα έπρεπε να είναι υπόλογος στην Ελληνική Δικαιοσύνη!
κ. Γεννηματά είστε η κόρη του αήμνηστου Γιώργου Γεννηματά και οφείλεται να τιμήσετε το όνομα και την μνήμη του με το λόγο και κυρίως με τις πράξεις σας.
Ο κ. Λεβέντης την δεδομένη στιγμή σας τα είπε μια χαρά και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού συμφωνεί μαζί του. 
Καλό λοιπόν θα είναι αν θέλετε (αν και συμμετέχουσα από παλιά) να φέρεται κάτι νέο να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα βαρίδια του παρελθόντος τα οποία το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να κουκουλώσουν τα παλιά τους αμαρτήματα. 
Αμαρτήματα τα οποία μας έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση όπου η Ελλάδα μας φαίνεται ότι δεν έχει καμία ελπιδοφόρα προοπτική για το παρόν και το μέλλον της.

Υποσημείωση
Προσωπικά πιστεύω ότι με το λόγο της η κ. Φώφη Γεννηματά επί της ουσίας μας προετοίμασε για τα επερχόμενα δηλ. για την μελλοντική συμφωνία και συγκυβέρνηση όλων τους όπου μέσα στο Κοινοβουλευτικό τους Πλυντήριο θα ξεπλύνουν για άλλη μία φορά τις διαχρονικές βρομιές και ανομίες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.