1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

15.3.18

ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ!... ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τους κατάργησε αλλά τους έκανε και πιο άγριους!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ομιλία στη Μυτιλήνη 12/12/2008
Αφοπλισμό της αστυνομίας και κατάργηση των ΜΑΤ ζητά ο Αλέξης Τσίπρας!

Η σημερινή πραγματικότητα...
Για άλλη μια φορά δεκάδες διαδηλωτές χτυπήθηκαν βάναυσα από τις δυνάμεις των...
Μ.Α.(ν)Τροσκύλων έξω από ένα συμβολαιογραφικό γραφείο.
Ένα γραφείο όπου με ένα (τι ειρωνία) Αριστερό κλικ κάποιοι συμπολίτες μας θα χάνουν κάθε Τετάρτη τα σπίτια τους!!!
Αυτά λοιπόν τα "Δίποδα" για άλλη μία φορά (όπως και στις περισσότερες απεργιακές συγκεντρώσεις) με υπερβάλλοντα και ζωώδη τρόπο σηκώσαν τα ρόπαλα τους και χτύπησαν μικρούς και μεγάλους με λύσσα και απύθμενο μίσος!
Αυτοί οι δήθεν "Άντρες" που μέσα από την βαριά τους εξάρτηση θα τους ταίριαζε να φορούν μεταξωτά εσώρουχα και ζαρτιέρες!... είναι πλέον το πιο μισητό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μιας και κρυμμένοι πίσω από τις μάσκες, τις ασπίδες τους (και χωρίς διακριτικά) δέρνουν ανηλεώς άοπλους πολίτες ενώ τους "γνωστούς άγνωστους" κουκουλοφόρους όταν καταστρέφουν και λεηλατούν το κέντρο της Αθήνας τους κοιτούν απλά από μακρυά σαν "Κότες" και πιθανόν βρέχοντας και το βρακί τους από το φόβο τους!
Φίλες/οι αυτοί οι “Ολιγόμυαλοι” τύποι δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να θεωρούνται ότι υπηρετούν το ιερό λειτούργημα του Αστυνομικού γιατί είναι γνωστό της πάσης ότι τα τελευταία χρόνια λειτουργούν ως Πραιτοριανοί και “Μπράβοι” των "Νταβατζήδων" (έσωθεν και έξωθεν) του Ελληνικού λαού!!!

Υποσημείωση
Ελπίζω οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας να τους αποθαρρύνουν να μην συμμετέχουν και στις επερχόμενες εξώσεις όπου θα πρέπει ίσως να σπάσουν πόρτες και να σύρουν με την βία έξω από τα σπίτια τους ανθρώπους που σίγουρα το μάτι τους θα ... γυαλίζει από ΟΡΓΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.