5.2.18

Τελικά τα "Νούμερα" έχουν πρόβλημα με τους ... Αριθμούς!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Εξ αφορμής της συμμετοχής μου μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στο μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος θέλω να σας επισημάνω κάποιες σκέψεις μου.
Κατά αρχάς θέλω να σας πω ότι...
είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της Ελλάδας να διαδηλώνουν με πάθος χωρίς κομματικές σημαίες αλλά με την γαλανόλευκη στα χέρια.
Ανθρώπους που οι "Αλητήριοι" της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά τους  φερέφωνα εδώ και μέρες τους χαρακτήριζαν ως Φασίστες, Ακροδεξιούς, Γραφικούς κ.α.
Φυσικά τώρα μετά την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση βούλωσαν το βρωμόστομα τους και άρχισαν το παραμύθι των αριθμών! 
Συγκεκριμμένα το απύθμενο θράσος τους έφτασε σε τέτοιο βαθμό αθλιότητας, παρουσιάζοντας μας βίντεο που τράβηξαν από το ελικόπτερο της αστυνομίας και στο οποίο άκουσον άκουσον έσβησαν την ώρα της ... εγγραφής!!!!! 
Για μένα είναι σίγουρο (από την στιγμή που δεν υπάρχει ήχος) ότι το τράβηξαν πριν ή μετά το τέλος της εκδήλωσης για να μας πούνε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν τελικά μόλις ... 140.000 χιλιάδες!!!
Θα μου πείτε κάτι ανάλογο έκαναν και στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανακοίνωσαν ότι συμμετείχαν μόλις 90.000 χιλιάδες ενώ στην πραγματικότητα ξεπέρασαν τις 400.000!
Φυσικά υπάρχει εξήγηση για όλες αυτές τις κατά καιρούς Μαϊμουδιές της Ηγεσίας της Αστυνομίας αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είναι "διορισμένοι" οπότε λογικό είναι να έρπουν σαν Σκουλήκια και να γλύφουν ως σκυλάκια Κανίς την εκάστοτε εξουσία!
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω και την σχεδόν καθολική απουσία των τηλεοπτικών σταθμών και ειδικά της κρατικής τηλεόρασης στην οποία από ότι έμαθα απαγόρευσε την ζωντανή μετάδοση ο υπουργός ... Διαστήματος, Γαλαξία και Σύμπαντος ... κ. Παππάς!
Φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε ότι παλαιότερα πολλά τηλεοπτικά κανάλια σήκωναν καθημερινά ελικόπτερα για να μας δώσουν πληροφορίες ακόμα και για την "κίνηση στους δρόμους". 
Τώρα βέβαια σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όχι μόνο δεν έκαναν κάτι ανάλογο αλλά φαίνεται ότι συμμετέχουν συνειδητά στην αλλοίωση των πληροφοριών και των γεγονότων προς όφελος των κυβερνώντων.
Των κυβερνώντων οι οποίοι όπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης στην εναρκτήρια ομιλία του είναι ... Εθνομηδενιστές και Αριστερόστροφοι Φασίστες!

Υποσημειώση
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι εδώ και καιρό οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού έχουν πουλήσει τα πάντα και για αυτό αντί να εκμεταλλευτούν αυτή την μεγαλειώδη Ειρηνική σύναξη του λαού για να διαπραγματευτούν αυτοί κοιτούν με χαρακτηρισμούς και ψεύτικα νούμερα να την ... υποβαθμίσουν!
Ντροπή τους!

4 σχόλια:

  1. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΉ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επισήμανση για τους ανώνυμους "κυρίους" που μου κάνουν την τιμή να με διαβάζουν και να με σχολιάζουν δείχνοντας την "πνευματική" καλλιέργεια και το "ήθος" τους:

    Κύριοι!... πολλοί από εσάς (προφανώς λόγω προσωπικού οφέλους ή διατεταγμένης υπηρεσίας) δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να είναι “φίλαθλος” της "πολιτικής" και όχι σαν εσάς τυφλωμένος "οπαδός" κάποιου κόμματος!

    Βέβαια με ανθρώπους του "επιπέδου" σας δεν είναι εύκολη η αντιπαράθεση με επιχειρήματα (ακόμα και σε απόψεις που θεωρείτε ή και μπορεί να είναι λάθος) οπότε διαλέγετε τον εύκολο δρόμο δηλ. αυτό των απειλών και του υβρεολογίου που όμως σας καθιστά ... Γελοίους και Ανυπόληπτους!!



    Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: johnpreve@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.