1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

7.2.18

Οι Μισθοφόροι Ρουφιάνοι του διαδικτύου!

Οι παρακάτω σκέψεις μου έχουν δημοσιευθεί και στο παρελθόν αλλά τις αναδημοσιεύω μια και τις τελευταίες ημέρες όλοι όσοι "τολμούμε" να δημοσιοποιούμε επωνύμως τις σκέψεις μας (που είναι ενάντια στους ξεπουλημένους και στους κωλοτούμπες) δεχόμαστε “κακοήθεις” επιθέσεις από “ανώνυμα” Φασιστοειδή “ποντίκια” του Πολιτικού Συστήματος και όχι μόνο! 
Όπως είναι γνωστό στην Χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν Κουκουλοφόρους στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των Λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους. 
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Αντιεξουσιαστές με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "Παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς δηλ. την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!
Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!
Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους μισθοφόρους Ρουφιάνους του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερίς στα διάφορα Βlogs και Site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την Κοινοβουλευτική Χουντοδημοκρατία τους!
Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "Πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε Αρθογράφου! 
Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες Επώνυμες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα Επώνυμοι και Ανώνυμοι (στα πλαίσια του Δημοκρατικού και Πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα!
Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Ρουφιάνοι" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...
1ον δεν πείθουν! 
2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο! 
3ον χαρακτηρίζονται ως Κομματόσκυλα και Ρουφιάνοι του συστήματος!

Υποσημείωση
Παρακαλούμε τους διαχειριστές των Blogs να απομονώσουν τα σκουλήκια αυτά μια και η Ανωνυμία δεν πρέπει να είναι συνώνυμο της μη Ευπρέπειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.