22.2.18

Η νύχτα της μεγάλης Κοινοβουλευτικής ντροπής!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός στις 21/2/2018 παρακολούθησε για άλλη μία φορά μια κακόγουστη κοινοβουλευτική παράσταση η οποία στήθηκε από την κυβέρνηση στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού του πολύπαθου Ελληνικού λαού. 
Του λαού του οποίου ...
μεγάλο μέρος ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός χαρακτήρισε πρόσφατα Αλλοπρόσαλλο Όχλο γιατί "τόλμησε" να συγκεντρωθεί για το θέμα του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας στους ΣλαβοΑλβανοΣκοπιανούς.
Σε αυτή λοιπόν την πολύωρη συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημιουργία προανακριτικής κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία θα αποφασίσει για την ενοχή ή μη δέκα πολιτικών προσώπων τα οποία όπως ξέρουμε κατηγορούνται από τρεις κουκουλοφόρους προστατευόμενους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis.
Την ώρα λοιπόν που η πατρίδα μας δέχεται πολλαπλά εξωτερικά χτυπήματα από τους γείτονες μας οι οποίοι επιβουλεύονται ακόμα και την εδαφική μας κυριαρχία οι κυβερνητικοί τσαρλατάνοι φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα χαώδη πολιτικό σκηνικό το οποίο ευελπιστούν ότι θα σκεπάσει τις μεγάλες τους ευθύνες στην οικονομική και στην εξωτερική τους πολιτική αλλά και να σύρουν "λασπωμένους" τους πολιτικούς τους αντιπάλους στις επερχόμενες εκλογές.
Σε αυτή την συνεδρίαση αναδείχτηκε για άλλη μία φορά το χαμηλό πεζοδρομιακό επίπεδο αρκετών από των συμμετεχόντων. 
Π.χ της κυρίας Τασίας η οποία αν και προεδρεύουσα (νομίζοντας προφανώς ότι το μικρόφωνο της είναι κλειστό) έστειλε στον διάολο τον κ. Αθανασίου. 
Επίσης του γνωστού πλέον γραφικού κ. Πολάκη ο οποίος χαχάνιζε την ώρα που ο τέως υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος (ένας από τους δέκα κατηγορουμένους) ήταν έτοιμος να καταρρεύσει στο βήμα υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψη του!
Κάποια στιγμή μέσα σε όλα τα ευτράπελα και τα δυσάρεστα ακούστηκε ακόμα και η λέξη "το παραχέσατε" αλλά το αποκορύφωμα νομίζω ήταν την ώρα της ψηφοφορίας όπου ανακοινώνονταν τα ονόματα των ψηφισάντων στις δέκα κάλπες θυμίζοντας λαϊκή αγορά όπου οι έμποροι φωνάζουν όλοι μαζί διαλαλώντας τα προϊόντα τους.
Φυσικά η δέκα κάλπες ήταν για εντυπωσιασμό και πολιτική εκμετάλλευση από τους κυβερνώντες και θα μπορούσε να είναι μία αφού το ζητούμενο ήταν η συγκρότηση μιας προανακριτικής επιτροπής για να διερευνηθούν γενικά οι τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων αλλά και των δέκα τα οποία όπως ξέρουμε καταγγέλλονται από κουκουλοφόρους με εκφράσεις του τύπου "Νομίζουμε",  "Θεωρούμε", "Εκτιμούμε", "Ακούσαμε"!
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω την κατάπτυστη και επικίνδυνη φράση του υπουργού Δικαιοσύνης ο οποίος είπε ότι ελπίζει πως οι κατηγορούμενοι θα αποδείξουν την αθωότητα τους! 
κ. Υπουργέ δεν ξέρω από που πήρατε το πτυχίο σας αλλά οφείλετε να ξέρετε ότι τα αρμόδια κρατικά όργανα πρέπει να αποδεικνύουν με ατράνταχτα στοιχεία την ενοχή του κάθε κατηγορουμένου και όχι αυτός την αθωότητα του! 
Φίλες/οι γενικά πολλοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με τις μέχρι τώρα δηλώσεις τους φαίνεται ότι ξεχνάνε ότι για κάθε κατηγορούμενο μέχρι αποδείξεως του εναντίον ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. 
Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι αυτή η νοσηρή τους νοοτροπία ανοίγει του ασκούς του Αιόλου γιατί δίνει το δικαίωμα στην επόμενη κυβέρνηση να υιοθετήσει τις τωρινές τους άθλιες μεθοδεύσεις με τους προστατευόμενους κουκουλοφόρους και τις αόριστες κατηγορίες. 
Μόνο που τότε οι κατηγορίες θα είναι βάσιμες (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους) και θα αφορούν την μέγιστη των κατηγοριών για έναν πολιτικό δηλ. αυτή της ... Εσχάτης Προδοσίας!

Υποσημείωση
Θεωρώ ότι οι κουκουλοφόροι μάρτυρες θα πρέπει να προσέλθουν (και ας μη γίνουν γνωστά τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στο ευρύ κοινό) ενώπιον της επιτροπής για να καταθέσουν. Επίσης ο χρόνος του ενός μηνός που δόθηκε για την διερεύνηση των κατηγοριών είναι πολύ λίγος και το πιο πιθανόν είναι να κλείσει αυτή η υπόθεση ακόμα και με την αιτιολογία της παραγραφής αφήνοντας όμως για πάντα σπιλωμένους στα μάτια της κοινής γνώμης τους κατηγορούμενους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.