15.2.17

Να "POS" ενισχύουν ξανά τις τράπεζες!


Προσθήκη λεζάντας
Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Μετά τα Capital Codrols με τα οποία οι Αριστεροί σύγχρονοι Κατσαπλιάδες δέσμευσαν παράνομα τα χρήματα όλων των καταθετών τώρα επιχειρούν να τα καταργήσουν τελείως. Πως;...με τα POS!.... ελέγχοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις συναλλαγές μας. 
Ως δικαιολογία επικαλούνται την φοροδιαφυγή η οποία πράγματι είναι μεγάλη στη χώρα μας αλλά αν είχαν πραγματική θέληση και αυτοί αλλά και οι προηγούμενοι θα μπορούσαν να την ελέγχουν εδώ και χρόνια. 
Αντιθέτως το τελευταίο διάστημα με τις παρανοϊκές σε πολλές των περιπτώσεων αποφάσεις τους θα 'λεγε κανείς ότι επιδιώκουν να την αυξήσουν αφού με τον υπερβολικό ΦΠΑ, με την σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα αλλά και με την εξοντωτική φορολογία η μόνη διέξοδος για να μπορέσει να επιβιώσει κάποιος μικρομεσαίος (και όχι μόνο) είναι η εσκεμμένη ... φοροδιαφυγή!
Αυτό λοιπόν το ανάλγητο κράτος που συστηματικά μέσω των στημένων εξεταστικών επιτροπών της Βουλής ξεπλένει καραμπινάτες υποθέσεις διαφθοράς του συναφιού του δηλ. Πολιτικών, που δεν ελέγχει τις διάφορες λίστες όσων έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό, που κάνει τα στραβά μάτια στους λαθρέμπορους καυσίμων, που χαρίζει δάνεια στα κόμματα αλλά και στους καναλάρχες αβανταδόρους του τώρα με περίσσιο θράσος έχει κηρύξει το πόλεμο σε όλους μας με σκοπό να μαζέψει λεφτά για να ξεπληρώσει ... τα κλεμμένα! 
Τώρα μάλιστα πριμοδοτεί ολοφάνερα τις τράπεζες με την υποχρεωτική καθιέρωση των POS αφού σε κάθε συναλλαγή εισπράττουν παχυλή .... προμήθεια. 
Δυστυχώς εδώ ταιριάζει η γνωστή παροιμία που λέει και "κερατάδες και δαρμένοι" όπου κερατάδες είμαστε όλοι εμείς αφού ακόμα και για μεταφορά μικροποσών που κάνουμε οι ίδιοι μέσω Ίντερνετ από την μία κάρτα μας στην άλλη μας ληστεύουν.( Π.χ η Eurobank στα 10€ κρατάει ... τα 2€.)
Αυτά λοιπόν τα τραπεζικά παχύδερμα τα οποία έχουμε πληρώσει για να ανακεφαλοποιηθούν δυο τρεις φορές αλλά και εκμεταλλεύονται τα δεσμευμένα χρήματα μας για τα οποία μας δίνουν  ελάχιστο τόκο ενώ μας τα δανείζουν με τοκογλυφικά επιτόκια μήπως θα έπρεπε στην παρούσα δύσκολη φάση που περνάμε να συνεισφέρουν κάτι και σε εμάς? 
Μήπως πρέπει την προμήθεια τους να την επιστρέφουν στον πελάτη ως Bonus; 
Ως bonus το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να γίνεται χρηματική ψηφιακή κάβα για τις επόμενες αγορές μας!
Φίλες/οι μάλλον ονειροβατώ αφού όλοι αυτοί οι άθλιοι "Τύποι" δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το τομάρι τους, ο περίγυρος τους και οι πολιτικοί τους ... Υφιστάμενοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.