1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

9.2.17

Ευρωτσόγλανοι & Ευρωλιγούριδες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν κάποιες επώνυμες φωνές οι οποίες μίλησαν για την ανάγκη της επιστροφής μας σε εθνικό νόμισμα. 
Μιας ανάγκης η οποία κατά την ...άποψή τους προκύπτει από την αδιαλλαξία των γνωστών Ευρωτσόγλανων οι οποίοι  μέσω των εγχώριων "Προθύμων" (γνωστών και ως "Ναι σε όλα") ζητούν όλο και περισσότερο αίμα από το λαό μας!
Φυσικά το "Σύστημα' μέσω των γνωστών Ευρωλιγούριδων αντέδρασε άμεσα προσπαθώντας να απαξιώσει ακόμα και να γελοιοποιήσει τα πρόσωπα και τις δηλώσεις αυτές και παράλληλα να μας υπενθυμίσει τα γνωστά καταστροφολογικά σενάρια για το μετά μιας τέτοιας εξέλιξης.
Προσωπικά συντάσσομαι με όλους αυτούς που προβλέπουν σύντομα την διάλυση της "Γερμανικής Ευρωζώνης" και θεωρώ επικίνδυνη αλλά κυρίως ύποπτη την μη συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις όταν έρθει αυτή η ώρα!
Αφού κορυφαίοι οικονομολόγοι λένε ότι το νόμισμα είναι ένα εργαλείο και όχι Φετίχ είναι απορίας άξιο γιατί εδώ κάποιοι το θεοποιούν και το υπερασπίζονται με τόση θέρμη;
Μήπως είναι αυτοί που για τα δικά τους συμφέροντα μας έβαλαν με ψεύτικα στοιχεία σε αυτό; 
Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή ως κοινωνία γιατί μας κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν άνθρωποι οι οποίοι είναι διαχειριστές και εντολοδόχοι κάποιων που απλά θέλουν να μας ... εξαφανίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.