15.9.15

Τρολάρει λες και δεν ... έχουμε πάρει χαμπάρι τι καπνό φουμάρει!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Τρολάρισμα του Δημήτρη Μάρδα στο Facebook ...
Προσφορά για τη Ζωή ( και όχι για την επονείδιστη ζωή) Προσφέρω το μίνι μου (μοντέλο 1978), άρτι επισκευασθέν, για την επόμενη διαφήμιση της αγαπητής τέως προέδρου της Βουλής της κας Κωνσταντοπούλου, στην περίπτωση που το κλαταρισμένο μίνι της πρώτης διαφήμισης δεν επισκευαστεί!
Θα πρότεινα ως βιβλίο που θα βρίσκεται στα χέρια του οδηγού, εκείνο με τίτλο: «Το ύψος των δαπανών της Διεθνούς Επιτροπής της Βουλής για την Αλήθεια του Χρέους»
Ο σχολιασμός ....
Ο κ. Μάρδας όπως είναι γνωστό την κοπάνησε όταν κάηκε το Πράσινο λιβάδι της ανάπτυξης και βασίλεψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε να κωπηλατεί στον γνωστό παραΠόταμο του κ. Θεοδωράκη όπου και από εκεί ως εξαίρετο λαγωνικό "οσφρίστηκε" την άνοδο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην εξουσία και προσχώρησε σε αυτόν.
κ. Μάρδα φαντάζομαι ότι ως υποψήφιος βουλευτής (με λίστα χωρίς σταυροδοσία) επιλεγμένος προφανώς όχι για τις ικανότητες σας αλλά για την αφοσίωση και τις μέχρι τώρα υπηρεσίες σας έχετε έννομο συμφέρον να προσπαθείτε με το ανόητο κατά την γνώμη μου χιούμορ σας να λοιδορήσετε την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αν μη τι άλλο με την συνέπεια των λόγων και των έργων της τιμάει τα “φουστάνια” που φοράει αντιθέτως με όλους εσάς που τα παντελόνια σας όχι απλά κατέβηκαν αλλά "εξαφανίστηκαν" τελείως μπροστά στις επιθυμίες και τις προσταγές των τοκογλύφων!
Η γνώμη μου λοιπόν είναι να κρατήσετε το Μίνι σας γιατί πιθανόν θα σας χρειαστεί μιας και συνηθίζετε να "μετακινήστε" από κόμμα σε κόμμα και από άποψη σε άποψη!
Φυσικά στις επόμενες εκλογές που δεν θα είναι με λίστα αν τολμήσετε να είστε υποψήφιος να είστε σίγουρος ότι θα πάρετε αυτό που σας αξίζει .i.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.