24.2.15

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Μανώλη Γλέζο!!!



Αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη Μανώλη διάβασα την ανακοίνωση και την συγνώμη που ζητάς από όλους μας για την συμμετοχή σου σε αυτή την προεκλογική υποσχεσιολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και την διαφαινόμενη όπως καταγγέλλεις κωλοτούμπα του και θέλω να σου επισημάνω τα παρακάτω.

Ναι φαίνεται πως έχεις δίκιο μια και από τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης όλα δείχνουν πως επί της ουσίας έχουμε μια από τα ίδια δηλ.υπαναχώρηση και αθέτηση των σημαντικών θέσεων της ως προς την κατάργηση του μνημονίου και της διαγραφής σημαντικού τμήματος του χρέους ως επαχθές κατόπιν λογιστικού ελέγχου αλλά και έρευνας των ευθυνών των γνωστών εγχώριων  Γερμανοτσολιάδων Πολιτικών. 
Όπως λες πολύ σωστά επιχειρούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι αλλάζοντας απλά τις λέξεις αλλά όχι την ουσία μιας και από ότι καταλαβαίνουμε επί του παρόντος συνεχίζουμε να είμαστε μια Γερμανική αποικία όπου τον πρώτο λόγο για την άσκηση της πολιτικής  τον έχουν ο Σόιμπλε η Μέρκελ και οι υπόλοιποι γνωστοί Ευρωτσόγλανοι υπάλληλοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. 

Με όλο λοιπόν το σεβασμό στην ιστορία αλλά και στην ηλικία σου  θεωρώ ότι σε αυτή την φάση η συγνώμη που ζητάς από όλους μας δεν επαρκή μιας και με την μέχρι τώρα συμμετοχή σου βοήθησες ένα κόμμα του 4% να γιγαντωθεί και τελικά να καταλάβει την εξουσία. 

Ένα κόμμα το οποίο δεν τόλμησε να σε τιμήσει κάνοντας σε πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας έστω και για λόγους συμβολισμού απέναντι στον νέο ακύριχτο  πόλεμο με τους Γερμανούς αλλά αντιθέτως στα 92 σου χρόνια  σε έστειλε να ταλαιπώρησε με πολλαπλά ταξίδια στην Ευρωβουλή λες και κάποιοι επιθυμούν να λιγοστέψουν τα χρόνια που σου έχει γράψει ο Θεός. 

Φίλε και συμπατριώτη Μανώλη, είσαι ένα ζωντανό σύμβολο για όλους τους Έλληνες και δεν σου επιτρέπεται να δώσεις, την χαρά στους εδώ και χρόνια ορκισμένους σου εχθρούς, δηλ. στους Γερμανούς τους οποίους εξευτέλισες την Κατοχή σαν νεαρός, με το κατέβασμα της σημαίας τους από την Ακρόπολη, αλλά και τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή σου στην επιτροπή, για τις πολεμικές αποζημιώσεις να "αμαυρώσουν" την ιστορία σου.

Για να προστατέψεις λοιπόν την υστεροφημία σου, αλλά και για να δεχτούμε την συγνώμη σου, θα πρέπει εγκαίρως να αποσυρθείς, για να μη συμμετέχεις στις νέες πολιτικές κωλοτούμπες  που δείχνουν ότι έρχονται!


Υποσημείωση
Ενημέρωσε σε παρακαλώ τους "Συντρόφους" σου στην Κουμουνδούρου ότι μόνο οι πράξεις μπορούν να αλλάξουν την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε και όχι τα βαφτίσια και η αλλαγή των λέξεων καθώς και ότι αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως ίσως η επόμενη επιλογή του χιλιοπροδωμένου και οργισμένου Ελληνικού Λαού να είναι μοιραία δηλ. ... η Χρυσή Αυγή!!!

1 σχόλιο:

  1. Μράβο Γιάννη, ήμουν σίγουρη πως εσύ δεν θα την έτρωγες την φόλα του νέου ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.