1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

13.6.14

Θαυμάστε το παλικαρά ... που πισώπλατα βαρά!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Η είδηση … 
Μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η εικόνα (βίντεο) της απίστευτης βίας που δέχεται μια από τις γυναίκες καθαρίστριες από “άντρες” των ΜΑΤ, ενώ, ο πιο… “άντρας” απ’ όλους, της καταφέρνει πισώπλατα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, φορώντας μάλιστα στο χέρι του μια σιδηρογροθιά, που προφανώς χορηγεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη… Πηγή www.makeleio.gr

Ο σχολιασμός … 

Βλέποντας το βίντεο με αυτό το ύπουλο "ανθρωποειδές" που χτυπάει χωρίς λόγο πισώπλατα μια γυναίκα που παλεύει για το δικαίωμα της να συνεχίσει να εργάζεται για να ζήσει αναρωτιέται κάνεις αν μέσα από την βαριά αστυνομική του πανοπλία έχει "αυτά" που χαρακτηρίζουν έναν "πραγματικό" άντρα! 
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλα αυτά τα "ανεγκέφαλα" ΜΑνΤρόσκυλα έχουν γίνει οι σύγχρονοι Πραιτοριανοί μιας φασίζουσας ξενόδουλης εξουσίας η οποία στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών της τα αμολάει σαν λυσσασμένα σκυλιά εναντίον του λαού τον οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπηρετούν. 
Ντροπή σου ρε άνανδρε παλικαρά για την προσήλωση σου στο "καθεστώς" και λυπάμαι την μάνα σου (η οποία μπορεί να είναι στην ηλικία της γυναίκας που χτύπησες) για το κ@λ@παιδο που μεγάλωσε! 

Υποσημείωση   
Ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς και την φρασεολογία μου αλλά η πράξη του εν λόγω "τσογλανιού" είναι τόσο αποκρουστική και βάρβαρη που αδυνατώ να τηρήσω την ευπρέπεια του λόγου μου! 

1 σχόλιο:

  1. Αμα εισαι Τοσο "Αντρακλας" δεν εισαι καν στην 1η γραμμη. Απο πισω υπουλα και χωρις να φαινεσαι!!! "ΗΡΩΑΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.