1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

17.2.14

Οι Ντ@β@τζήδες ... ξανάρχονται!!!

Η είδηση ....

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, η τρόικα, προκειμένου να συμφωνήσει για τη δόση του Μαίου και να θέσει τα θεμέλια για το νέο δανειακό πρόγραμμα ζητάει πρόσθετα μέτρα ύψους 7 δισ. ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται ως πηγή κοινοτικό αξιωματούχο, το Eurogroup της Δευτέρας θα βάλει όρους στον υπουργό Οικονομικών τους οποίος θα πρέπει να δεχτεί υπό την απειλή στάσης πληρωμών τον Μάιο. 
Ο σχολιασμός ....

Πραγματικά αναρωτιέμαι το ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις γνώσεις αυτών των Τροικανών υπαλλήλων που έρχονται ανά διαστήματα και ελέγχουν την κυβέρνηση δίνοντας μας εκ των προτέρων "διαταγές" και εκ των υστέρων "κατευθύνσεις" οι οποίες "εντελώς τυχαία" είναι πάντα για πιο σκληρά μέτρα εις βάρος του λαού!


Πως είναι δυνατόν τρία άτομα να ελέγχουν ένα ολόκληρο κράτος και ειδικά το Ελληνικό σε λίγες μέρες;
Ρε μπας και μας κάνουν πλάκα!... και όλο αυτό το σκηνικό, της αναμονής, της άφιξης, των επισκέψεων και των δήθεν ελέγχων στα υπουργεία, (όπου μπορεί να πίνουν μόνο κανένα φραπέ), των δηλώσεων και γενικά της υπέρμετρης δημοσιότητας είναι στημένο και έχει να κάνει με την καταρράκωση και την προετοιμασία της ψυχολογίας μας ... για τα χειρότερα;
Μήπως οι συγκεκριμένοι "κλητήρες" των Ευρωπαίων τοκογλύφων εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία δίνοντας με τα πήγαινε έλα τους, κάλυψη στα εγχώρια πολιτικά ξόανα που μας κυβερνούν για να επικαλούνται συνεχώς την κλισέ πλέον φράση (για όλα τα "προαποφασισμένα" και δυσβάσταχτα μέτρα που ανακοινώνουν κάθε λίγο και λιγάκι) ... «το είπε η Τρόικα».
Μπορεί να είμαι απλά ... "καχύποπτος" αλλά αν κάνουμε μια προσεχτική ανάλυση των τριών τελευταίων χρόνων θα δούμε ότι υπάρχουν από την πλευρά των κυβερνήσεων (με την "φασαριόζικη" σιωπή της μείζονος αντιπολίτευσης) πολλές αντιφάσεις, μεγάλες αστοχίες, στημένες κόντρες, παιδαριώδη λάθη και εγκληματικές παραλήψεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι και να λες “μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά”. 

Βέβαια εμένα προσωπικά όλο αυτό το σκηνικό κάθε λίγο και λιγάκι με την έλευση των Τροικανών μου θυμίζει Ντ@β@τζήδες που πηγαίνουν και τα παίρνουν από τις “πόρνες” τους μόνο που τα γα@@σιάτικα τους τα πληρώνουμε εμείς .... όλοι!!!


1 σχόλιο:

 1. τι λετε κ γιαννη οι ανθρωποι ερχονται να μας δωσουν τα λεφτακια τους και εμεις τους λεμε νταβατζηδες

  μπαμπης βηχος

  υγ

  ειχα ενα ατυχημα και εμεινα αναπηρος

  οι σελιδες μου

  http://apolitikokafeneio.com/index.php

  http://filahtlos.blogspot.gr/

  τυχαια σε βρηκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.