6.4.13

Η εδώ και χρόνια βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε τελικά είναι … ΑΛΗΘΙΝΗ!

 Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Παρακολουθώντας τα γεγονότα δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας στην υφήλιο (εκτός από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν) που να μη νιώθει ντροπή για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην χώρα μας.
Ντροπή μας που ...
επιτρέπουμε σε υπαλληλίσκους των τραπεζιτών και των τοκογλύφων να αποφασίζουν και στην ουσία να διοικούν την πατρίδα μας με την αμέριστη συμπαράσταση και συναίνεση των εγχώριων ανδρείκελων που υποτίθεται ότι ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν.
Ντροπή μας που ανεχόμαστε πολλούς από αυτούς τους αχρείους που μας έφεραν με τις εσκεμμένες ενέργειες ή με τις παραλείψεις την ανικανότητα και την ανοχή τους σε αυτή την δεινή θέση τώρα να μας υπόσχονται λύσεις φροντίζοντας παράλληλα με τις στημένες εξεταστικές επιτροπές τους να αθωώνουν τους εαυτούς τους ξεκοκαλίζοντας τα “κέρδη” της πολύχρονης πολιτικής τους διαδρομής.
Ντροπή μας που παρακολουθούμε ακόμα τις ειδήσεις και τα τηλεπαράθυρα των καναλαρχοεργολάβων όπου με τους πληρωμένους δημοσιοκάφρους τους μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, το ανήθικο ηθικό αποπροσανατολίζοντα και πολλές φορές εκφοβίζοντας μας.
Ντροπή μας που καταντήσαμε τα περήφανα γερατειά να αγωνιούν για τα αυτονόητα δηλ. να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, ιατρική περίθαλψη και αίσθημα ασφάλειας στα σπίτια τους αφού η χώρα μας έγινε η γη της επαγγελίας  των απανταχού λαθροπαρανόμων του κόσμου.
Ντροπή μας που βλέπουμε καθημερινά τους φίλους, συγγενείς γείτονες, γνωστούς αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς να είναι ή να φλερτάρουν με τον εφιάλτη της ανεργίας καθώς και όσους “τυχερούς” ακόμα δουλεύουν να βλέπουν το μισθό τους να μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα απλό “χαρτζιλίκι” που δεν φτάνει ούτε για την βασική τους διατροφή.
Ντροπή μας που εξ αιτίας της αδράνειας μας χάνεται μια ολόκληρη γενιά μορφωμένων και κατηρτισμένων  νέων ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν πλέον την ελπίδα για ζωή και σταδιοδρομία στην ξενιτιά αφού ο τόπος μας σιγά σιγά μετατρέπεται σε αποικία δουλοπαροίκων.
Ντροπή μας που ανεχόμαστε να υπάρχουν παιδάκια στα σχολεία που εκτός από την αγραμματοσύνη που τους παρέχει το εδώ και χρόνια υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα φτάσαμε εν έτη 2013 και εν ώρα μαθήματος να λιποθυμούν από την ασιτία.
Τέλος Ντροπή και Αίσχος μας που αφήσαμε οι καθημερινές αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας να αναφέρονται στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή και καθόλου για να μην αμφισβητείτε η ορθότητα των αποφάσεων και των ενεργειών των εγχώριων δωσίλογων προς χάριν των άξιων απογόνων του Γ’ Ράιχ δηλ. της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλερ!

Υποσημείωση
Η παρομοιώδης αδράνεια και ανεκτικότητα μας κάνει τελικά την εδώ και χρόνια ... βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε να είναι ... Αληθινή και από δω και στο εξής ο μόνος χαιρετισμός που μας αρμόζει όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο είναι το …. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια γιά τό καταπληκτικό άρθρο.Θέλω νά προσθέσω ότι: τί μπορεί νά περιμένει κανείς άφού έχουμε χάσει κάθε άξία πού είχαμε πρίν.Τί σχέση μπορούμε νά ισχυριστούμε ότι έχουμε τώρα έμείς μέ τούς ένδοξους προγόνους μας άφού τούς έχουμε ξεχάσει,έχουμε καταντήσει δειλοί ,νενέκοι,άδιάφοροι γιά τήν πατρίδα,άνεύθυνοι καί έπικίνδυνοι διά τό μέλλον τών έπόμενων γεναιών αφού άδιαφορούμε γιά όλα καί δέν σηκώνουμε τό κεφάλι άλλά σκυφτοί άποδεχόμαστε τά πάντα πού μάς έπιβάλουν {τά έντελώς παράτυπα,παράνομα,καί άνήθικα}Μάς έχουν καταντήσει σάν τά γαϊδούρια πού ό άφέντης τους τούς βάζει τό σαμάρι καί πάνω σέ αύτό φορτώνει όσο βάρος έπιθυμεί έκείνος άδιαφορώντας γιά τήν άντοχή τού κατά τά άλλα συμπαθέστατου ζώου.Σέ έμάς έχουν βάλει τόσα βάρει πού δέν τά άντέχουμε καί άντί νά σκέφθούμε λογικά καί νά ξεσηκωθούμε ,τά δεχόμαστε άδιαμαρτύρητα καί άκριβώς έπειδή δέν άντιδρούμε μάς βάζουν καί άλλα.Καί ποιοί είναι αύτοί πού μά τά κάνουν όλα αύτά ? Είναι αύτοί πού μερικοί άνεγκέφαλοι ψήφισαν γιά νά μάς κυβερνήσουν,αυτοί όμως έρμήνευσαν διαφορετικά τήν ψήφο σας ,καί δέν θέλουν νά σάς /μας κυβερνήσουν άπλά ,Νά μάς έξαφανήσουν θέλουν,νά μάς ξεπουλήσουν στούς φίλους τους τούς κάθε λογής γερμανοτσολιάδες.Καί έρωτώ.Ποίοι είναι μωρέ αύτοί οί μούτσοι πού διαλέξατε γιά καπετάνιους?έ. {Τομμυ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη σε οσους τα περναν απο το δημοσιο και τωρα τολμουν να εχουν και λογο ΤΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ στο καθρεφτη, και σε ολους τους δηθεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.