1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.7.12

Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ συνεχίζουν τον απεχθή ρόλο τους!


Ο κ. Κούβελος πραγματικά προκαλεί με την αποπομπή της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου λόγω του γνωστού σχολίου της.
Αφού η κοπέλα ζήτησε συγνώμη (κακώς αφού προσωπικά θεωρώ χιουμοριστικό το σχόλιο της) θα έπρεπε ο "κύριος" αυτός να ανακαλέσει την απόφαση του για να δώσει την δυνατότητα σε ...
έναν νέο άνθρωπο να αγωνιστεί και να παλέψει για το όνειρο του!
Σίγουρα ζούμε ημέρες απύθμενης υποκρισίας όπου τις τύχες μας σε όλα σχεδόν τα επίπεδα εξουσίας τις διαχειρίζονται “μικρά”, “τιποτένα” και ξεπουλημένα ανθρωπάκια τα οποία πέρα από τα προσχεδιασμένα πολιτικά τους ανομήματα έχουν το θράσος να απευθύνουν νουθεσίες και συμβουλές προκαλώντας την νοημοσύνη μας. Μια νοημοσύνη που καθημερινά κουρελιάζεται από τα συνεργαζόμενα μαζί τους ΜΜΕ τα οποία δημιουργούν ή διογκώνουν μικρά και ασήμαντα θέματα για να υποβαθμίσουν ή και να εξαφανίσουν τελείως τα μεγάλα και τα σοβαρά που έχουν και θα έχουν αρνητική επίδραση στο μέλλον όλων μας.
Το μείζον κατά αυτούς την συγκεκριμένη στιγμή ήταν το δήθεν ρατσιστικό σχόλιο της Παπαχρήστου και όχι η δήλωση του τραπεζίτη κ. Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ ήξερε εκ των προτέρων ότι το μνημόνιο θα αποτύχει!
Φίλες/οι  πριν είναι αργά για όλους μας όλα αυτά τα στημένα σκηνικά πέρα από την αηδία μας θα πρέπει πλέον να φουντώσουν την οργή μας η οποία από παθητική θα πρέπει σύντομα να γίνει έκδηλη αφού η μέχρι τώρα απάθεια μας τους καθιστά ολοένα πιο θρασείς και επικίνδυνους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.