1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

18.7.12

Τώρα βάζουν χέρι ... και στην γραφή!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Δήλωση του Κίσινγκερ στην Ουάσιγκτον τον Σεπτέμβριο του 1994.

"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"    

Ο σχολιασμός …

Οι σύγχρονοι “εφιάλτες” που μας κυβερνούν φαίνεται ότι έλυσαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησαν διαχρονικά οι ίδιοι και τώρα άρχισαν να ασχολούνται όπως διαβάζουμε με την Ελληνική γραφή και το Ελληνικό Αλφάβητο.
Διαβάσαμε ότι προς χάριν του “ανήκομε εις την Δύση” (το οποίο ίσως θα πρέπει να αντικαταστήσουμε με την φράση “Στήνουμε κώ@ο εις την Δύση”) θα προσθο-αφαιρέσουν κάποια γράμματα στο Αλφάβητο μας.
Τελικά όλα αυτά τα αποβράσματα αποδεικνύονται ως οι χειρότεροι εχθροί του έθνους τα οποία υλοποιούν τις απόψεις και το δόγμα του μεγάλου εχθρού του Ελληνισμού του γνωστού Κίσινγκερ ο οποίος είπε τα παραπάνω λόγια!
Φίλες/οι μάλλον γίναμε ένας λαός χωρίς “αχαμνά” αφού πολλοί από εμάς “λιποτακτούν” από την ζωή πηδώντας από ταράτσες και μπαλκόνια ή αυτοπυροβολούνται αλλά και εμείς οι πιο ψύχραιμοι παραμένουμε θεατές στην προδοσία και στην εξαθλίωση που μας έφεραν όλα αυτά τα “κωλόπαιδα” του Χάρβαντ και τα χωρίς κανένα ένσημο ... πολιτικά ανδρείκελα!
Πραγματικά είμαι περίεργο να δω αν ισχύουν όλα αυτά τι θα πουν και πως θα αντιδράσουν οι “γραμματιζούμενοι και οι λειτουργοί της εκπαίδευσης δηλ. οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι πανεπιστημιακοί!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.