1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.7.12

Η παράσταση των αθλίων και των κομπάρσων ... συνεχίζεται!


Αναδημοσίευση στο διαδίκτυο

Η είδηση …
Γ. Στουρνάρας
«Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία...»

Ο σχολιασμός …

Υπό άλλες συνθήκες όλες αυτές οι επώνυμες “κωλοτούμπες” προσώπων και θέσεων θα μας προκαλούσαν μόνο θυμηδία όμως ίσως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε σοβαρά για την αφέλεια, την ανοχή, και την μακαριότητα μας.
Όπως είναι γνωστό το 40% των συμπολιτών μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας απείχε από τις βουλευτικές εκλογές δίνοντας όμως στην “ουσία” την δυνατότητα στους διαχρονικούς “θύτες” μας να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους!
Είδαμε και ακούσαμε την επιστολή διαβεβαίωσης του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού προς τους δανειστές για εφαρμογή των συμφωνηθέντων κάνοντας “γαργάρα” την προεκλογική του δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
Τώρα έρχεται για δεύτερη φορά και διά του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα μας πετάει κατάμουτρα και ξεδιάντροπα την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε δηλ. αυτή της παράδοσης της χώρας μας στους σύγχρονους Ες-Ες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!
Φίλες/οι μη περιμένετε τίποτα από τους υπογράψαντας από τα περασμένα Χριστούγεννα την περίφημη επιστολή υποτέλειας αλλά ούτε και από τον δήθεν “αριστερό” δεκανίκι τους! Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με την αβάντα ΜΜΕ παραπλάνησαν και παραπλανούν συστηματικά εδώ και χρόνια μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι από άγνοια, φόβο αλλά ίσως και από “υποχρέωση” (λόγω κάποιου οικογενειακού ρουσφετιού) έδωσαν το δικαίωμα σε όλο αυτόν τον "άθλιο" θίασο να συνεχίζει την κακόγουστη παράσταση όπου κάποιος υποδύεται πως τάχα ... είναι πρωθυπουργός μιας ανεξάρτητης χώρας ενώ κάποιοι άλλοι σε ρόλο κομπάρσου δίνουν “εξετάσεις” ως υπουργοί και υφυπουργοί στους υπαλληλίσκους ... της τρόικας!                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.