1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

29.6.11

Ίσως είναι η τελευταία μας ... ευκαιρία!!!

Τις τελευταίες ώρες το χαφιεδοτσουρμό έχει μεθοδευμένο εναγκαλισμό  με τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνόντων και συνεργάζονται από κοινού για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που κατέβηκαν αλλά το κυριότερο προτίθεται να κατεβούν τις επόμενες ώρες στο Σύνταγμα.
Οι προδότες έχουν τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι θα ...
φτάσουν στα άκρα οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις.
Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε αλλά να αντιδράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάνοντας εφαρμογή αν χρειαστεί του άρθρου 120 του Συντάγματος για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την υποβάθμιση και καταδίκη της ζωής της δικής μας αλλά και των παιδιών μας.

Ας μείνουμε όλοι έξω από το άντρο της ασυλίας τους για να καταλάβουν οι παλαμοκρουστοκομματικογλύφτες, την οργή και την αγανάκτηση μας μήπως και κάποιοι από αυτούς νιώσουν επιτέλους ότι πρέπει να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν και ο οποίος λέει ότι πρέπει να προασπίζουν τα συμφέροντα του λαού και της χώρας!!!

3 σχόλια:

 1. κ. Γιάννη σας συγχαίρω για το θάρρος και την αγωνιστικότητα σας.

  Θα είμαστε όλοι εκεί.

  Αδριάνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ. Πρεβενιέ λέτε πολλά και ενοχλητικά για τους κλέφτες και τα λαμόγια και πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα .... γιατί αυτοί είναι αδίστακτοι!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιαννάκη μου, πολύ φοβάμαι ότι το μεσοπρόθεσμο θα το περάσουν όλοι αυτοί οι δοσίλογοι και απ’ το κακό θα πάμε στο χειρότερο κακό. Η Ελλάδα θα χάσει και το τελευταίο διαπραγματευτικό χαρτί που διαθέτει, διότι θα δοθεί ο χρόνος που χρειάζονται οι δανειστές για να ξεφορτωθούν τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου και να αποφύγουν τον κίνδυνο που διατρέχουν τώρα, και έτσι μετά δεν θα νοιάζει κανέναν η σωτηρία της Ελλάδος. Θα είμαστε δυστυχώς σε πολύ πιο χειρότερη κατάσταση μετά από μερικούς μήνες και τότε αλλοίμονο μας. Επιπλέον, με τις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου θα δοθεί η δυνατότητα σ’ όλους αυτούς τους «διεθνείς τοκογλύφους και καιροσκόπους» να αγοράσουν σε συμβολικές τιμές τις Ελληνικές επικερδείς επιχειρήσεις και άλλη δημόσια περιουσία. Δεν ξέρω πλέον τι θα μπορούσε να μας σώσει !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.