1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

30.6.11

Τα Μ.Α.(ν)Τ.(ρόσκυλα) της εξουσίας!!!

Για άλλη μια φορά δεκάδες διαδηλωτές χτυπήθηκαν απρόκλητα και βάναυσα από τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνόντων της δήθεν κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας!!!
Μιας δημοκρατίας που την μετάλλαξαν σε ΧΟΥΝΤΑ μια και οι πράξεις τους θυμίζουν για να μη πω ξεπερνούν τις πρακτικές τέτοιων καθεστώτων.
Είμαι σκληρός αλλά δεν μπορώ να μην εξοργίζομαι με τις εικόνες των κτηνάνθρωπων που οπλισμένοι σαν αστακοί χτυπούν ανυπεράσπιστες γυναίκες, συνταξιούχους, φοιτητές και εργαζόμενους γιατί τολμούν να διαμαρτύρονται ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που κατάστρεψε την χώρα μας.
Αυτοί οι δήθεν άντρες που μέσα από την βαριά τους εξάρτηση θα τους ταίριαζε να φορούν μεταξωτά εσώρουχα!... είναι πλέον το πιο μισητό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μια και κρυμμένοι πίσω από τις μάσκες και τις ασπίδες τους δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους με τους οποίους πολλές φορές αποδεδειγμένα έχουν αγαστή συνεργασία θυμίζοντας την γνωστή φράση “Το ένα χέρι τρίβει τ’ άλλο και τα δυο μαζί το πρόσωπο” δηλ. την Εξουσία.

Αυτοί οι “ντοπαρισμένοι” τύποι των 700 και 800 ευρώ μοιάζουν πλέον με “Μπράβους” που προστατεύουν ένα πρώην ιερό χώρο στον οποίο όλο και συχνότερα ακούμε απέξω από πλήθη λαού το περίφημο σύνθημα “Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή” ή “Κλέφτες κλέφτες” μια και όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι στον χώρο αυτό έχουν βρει ασυλία πολλοί από τους πραγματικά ενόχους της σημερινής τραγικής κατάστασης της πατρίδας μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.