1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

15.3.11

"Καλλικράτης" και στην …. παιδεία!!!

Τελικά η κ. Άννας Διαμαντοπούλου  εφαρμόσε τον “Καλλικράτη” και στην δημόσια εκπαίδευση!...
δηλ. επέβαλε συγχωνεύσεις σχολείων οι οποίες εκτός του ότι θα αυξήσουν των αριθμό των μαθητών κατά τάξη υποβαθμίζοντας την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου, σίγουρα θα φέρουν και σε πολλές περιπτώσεις αναστάτωση ως προς την απόσταση και τον απαιτούμενο χρόνο τον οποίο θα χρειάζονται πολλοί μαθητές για να πάνε στο σχολείο τους.
Η κ. Διαμαντοπούλου βέβαια από ότι γνωρίζουμε η ίδια, δεν εμπιστεύεται την δημόσια εκπαίδευση της οποίας προΐσταται και εφαρμόζει της καινοτόμες ιδέες της! …. μια και το δικό της το παιδί το στέλνει σε ένα πρωτοκλασάτο ιδιωτικό σχολείο όπου παρακολουθεί την ειδική τάξη για συνέχεια των σπουδών του στο εξωτερικό!!! (σίγουρα στο μέλλον θα μας προκύψει άλλος ένας πολιτικός γόνος ο οποίος θα πάρει ως προίκα την κομματική και πολιτική σταδιοδρομία του γονιού του.)
Τελικά ζούμε ή στην εποχή της απόλυτης παράνοιας ή στην εποχή της απόλυτης και ξεδιάντροπης υποτίμησης της νοημοσύνης μας!!!

κ. Διαμαντοπούλου είναι γνωστό ότι η μέχρι πριν από λίγα χρόνια ακολουθούμενη εκπαιδευτική τακτική βασιζόταν στο Γερμανικό μοντέλο το οποίο ήταν καθαρά δασκαλοκεντρικό. Τα τελευταία χρόνια με την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της διδακτικής ύλης φάνηκε καθαρά η στροφή προς το Αγγλικό μοντέλο εκπαίδευσης το οποίο βασίζεται στην συνεργασία των μαθητών και στην αφομοίωση και εμπέδωση της γνώσης εντός της τάξης και στα όρια του σχολικού χρόνου.
Αυτό για έναν νοήμονα άνθρωπο αλλά και από την μέχρι τώρα πολυετή επιτυχημένη εφαρμογή του σε άλλες χώρες απαιτεί ολιγομελή τμήματα και όχι αυτό που πάτε να κάνετε εσείς με τις συγχωνεύσεις που αποφασίσατε!!!
Οι συγχωνεύσεις αυτές σίγουρα θα αυξήσουν δραματικά των αριθμό των μαθητών, δοκιμάζοντας για άλλη μια φορά τα όρια και τις αντοχές των εκπαιδευτικών τους οποίους εδώ και χρόνια μεθοδευμένα όλοι σας έχετε υποβαθμίσει σαν κλάδο αλλά και σαν λειτούργημα στην Ελληνική κοινωνία.
κ. Διαμαντοπούλου πρέπει να ξέρετε ότι η προκοπή και η συνέχεια ενός λαού εξαρτάτε κατά πολύ από την ποιότητα και την συνεχή αναβάθμιση της παιδείας του οπότε οι πρακτικές σας φαντάζουν ως εσκεμμένη δολιοφθορά για το μέλλον μας ως έθνος!!!
Αν θέλατε να κάνετε συγχωνεύσεις για να μειώσετε τα έξοδα του κράτους για να καταβάλετε τις δόσεις στους τοκογλύφους που μας έφερε η κυβέρνηση σας ίσως θα έπρεπε να συγχωνεύσετε τους 300 της Βουλής .... και να μείνουν μόνο 150. Εκτός του ότι θα μειωνόταν τα προκλητικά έξοδα από τους 150 Περιττούς!... σίγουρα θα νιώθαμε και εμείς καλύτερα γνωρίζοντας ότι, την ανομία την ασυδοσία και την νομοθετημένη παραγραφή της …. θα την απολάμβαναν μόνο 150 εθνοπατέρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.