1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

19.3.11

Η αναβάθμιση της …. Υποβάθμισης της Παιδείας!!!

Αναρωτιέμαι μήπως έφτασε ο καιρός να βιώσουμε την γνωστή φράση που λέει ότι "Εκεί που κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή" μια και οι εγχώριοι υπάλληλοι του ΔΝΤ αποφάσισαν (στα πλαίσια των περικοπών για την αποπληρωμή των τόκων και των τοκοχρεολυσίων του χρέους που λένε ότι έχουμε) να τσεκουρώσουν το δικαίωμα της νέας γενιάς για μάθηση.
Παράλληλα αυτοί οι κατά εξακολούθηση ψεύτες (δείτε το βίντεο για να τους απολαύσετε) προανήγγειλαν φυλακίσεις ακόμα και για ένα ευρώ χρέους του απελπισμένου από την αναδουλειά εδώ και μήνες μικροβιοτέχνη, έμπορου, υπαλλήλου κ.α.
Φυλάκιση λοιπόν για ένα ευρώ στον δοκιμαζόμενο λαό και ασυλία στους ψευτο-σοσια-ληστές (και όχι μόνο) που μπήκαν ξεβράκωτοι αλλά “ιδεολόγοι” στον πολιτικό στίβο και τώρα πολλοί εξ αυτών έχουν καταθέσεις και περιουσίες εκατομμυρίων.
Το πόθεν αίσχος τους είναι πια ολοφάνερο στα μάτια όλων μας μια και κανένας δεν τους έλεγξε με “Πόθεν έσχες” για τον παράνομο και αδικαιολόγητο πλουτισμό τους.
Πραγματικά βλέποντας το βίντεο μόνο θλίψη μπορεί κάποιος να αισθανθεί όχι για αυτούς μια και ο παχυδερμισμός τους δεν τους αφήνει περιθώρια να νιώσουν καμία ενοχή και καμία ντροπή. Η θλίψη είναι για μας που τους αφήσαμε και τους αφήνουμε να θάψουν μια για πάντα τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Το σίγουρο είναι ότι οι συγχωνεύσεις των σχολείων θα υποβαθμίσουν κι άλλο την ήδη προβληματική παιδεία αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους οποίους θα υποχρεώσουν να διδάξουν σε πολυπληθή τμήματα που θα θυμίζουν την δεκαετία του 60’. Μάλιστα κάποιοι από τους φωστήρες της κυβέρνησης μας λένε ότι αυτοί που στα νεανικά τους χρόνια φοίτησαν σε πολυπληθή τμήματα δεν έπαθαν και τίποτα κακό αλλά έγιναν άνθρωποι!
Το να τους πούμε ότι στην σημερινή εποχή τα δεδομένα και οι ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι άλλες και δεν είναι συγκρίσιμες με την εποχή τους σίγουρα δεν θα τους πείσουμε μια και φαίνεται πλέον ολοκάθαρα ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία οπότε το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ότι (μια και οι ίδιοι αποποιούνται από κάθε ευθύνη) για να έχουν και ένα πραγματικό όφελος ας μετατρέψουν τις καταργηθείσες σχολικές μονάδες … σε φυλακές … για να κλείσουν μέσα τους “εγκληματίες” μικροοφειλέτες που φταίνε για όλα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.