12.10.10

Είστε το όνειδος της ιστορίας!!!



Μετά από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει στους επίσημους συνομιλητές του στο εξωτερικό ότι κυβερνάει μια  διεφθαρμένη χώρα καταλάβαμε από που αντλεί το θάρρος και ο κ. Αντιπρόεδρος να κατηγορεί συλήβδην ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία ότι συνέφαγε μαζί τους τα κλεμμένα!
Φαντάζει πλέον αυτονόητο ότι στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συζητήσεις των υπουργών και των στελεχών της κυβέρνησης θα σέρνουν τα εξ αμάξης σε όλους μας!
Ίσως μάλιστα όλα αυτά τα αντιλαϊκά και σκληρά  μέτρα να είναι και μια μορφή τιμωρίας γιατί κάποιοι συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στην εξαγορά ψήφων που τους πρότειναν και ολόκληρες οικογένειες τους προτίμησαν!... για τον διορισμό ενός μέλους της στο δημόσιο.
Ίσως μας μισούν γιατί κάποιοι άλλοι άρχισαν να παίρνουν φακελάκια κάτω από το τραπέζι αντιγράφοντας τις νόμιμες μίζες και χορηγίες που έπαιρναν αυτοί. Μπορεί όμως και να τους έχει ενοχλήσει και σφόδρα το ότι πολλοί από εμάς δουλεύουμε και δεύτερη δουλειά και τα ψιλοκαταφέρνουμε  ενώ αυτοί οι κακόμοιροι φυτοζωούν με την μικρή βουλευτική αποζημίωση οπότε αναγκάζονται για να τα βγάλουν πέρα να συμμετέχουν σε έξτρα κοινοβουλευτικές ομάδες και συνεδριάσεις, (με μηδαμινή αποζημίωση) σε δυο τρία συμβούλια οργανισμών, σε άλλα τόσα μη κερδοσκοπικών οργανισμών που όλως τυχαίως είναι πρώτοι στην λίστα των επιχορηγήσεων, (συνήθως του Υπουργείου Πολιτισμού) ενώ όσοι κατείχαν κάποια έμμισθη θέση πριν γίνουν βουλευτές ή δημόσιοι λειτουργοί   αναγκάζονται οι άμοιροι με πόνο καρδιάς να εισπράτουν κάθε μήνα το διπλόμισθο τους!!!!
Σίγουρα όμως πολλοί από αυτούς αισθάνονται πολύ αδικημένοι μια και αυτοί παίρνουν σύνταξη στα 8 χρόνια βουλευτικής θητείας και μετά νιώθουν άχρηστοι και γερασμένοι ενώ  εμείς, οι τυχεροί θα νιώθουμε την χαρά και την ενέργεια που θα μας δίνει η εργασία μας για  40 ολόκληρα χρόνια!!!
Κύριοι ΔουΝουΤο εισπράκτορες  το θράσος σας ξεπέρασε πλέον τα όρια της λογικής αλλά και της υπομονής μας. Αν αισθάνεστε ότι είμαστε διεφθαρμένη χώρα  πάρτε τα μπογαλάκια σας και ξεκουμπιστείτε μια ώρα αρχύτερα από εδώ μπας και δούμε άσπρη μέρα!
Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα χωρίς εσάς τους επαγγελματίες …. και οικογενειοκράτες πολιτικούς της κακιάς ώρας.
Τέλος σας θυμίζω την σοφή λαϊκή παροιμία που λέει “Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι” οπότε να ξέρετε ότι εσείς με τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές, με τα μακριά χέρια και την ατιμωρησία σας, φέρατε την χώρα σε αυτά τα χάλια.!
Είστε το όνειδος της ένδοξης ιστορίας αυτού του τόπου, της ιστορίας στην οποία τα ονόματα όλων σας, θα γραφτούν με τα μελανότερα χρώματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.