10.10.10

Προσοχή!…πίσω από το τυρί … είναι η φάκα.!


Η είδηση…

Κυβέρνηση καλεί Διαδίκτυο! Είναι θέμα ημερών να εκδηλωθεί μια κυβερνητική πρωτοβουλία για διάλογο με τις ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου-bloggers και συντάκτες των ανεξάρτητων ιστοσελίδων.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, πηγάζει από την επιθυμία του πρωθυπουργού, να αποκτήσουν οι σκαπανείς του διαδικτύου, την νομιμοποίηση και τη θεσμική κατοχύρωση αντίστοιχη με των δημοσιογράφων των παραδοσιακών ΜΜΕ που βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία.
Θέματα όπως η ασφαλιστική κάλυψη, η δημιουργία Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου και οι διαπιστεύσεις μας στις ενημερώσεις κομμάτων και φορέων, είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή διαβούλευση.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιάννη Ραγκούση και θα κληθούν όλοι οι bloggers, χωρίς εξαιρέσεις,να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέσα από ανοιχτό διάλογο αλλά και συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.
*Επιτέλους κάτι κινείται και ελπίζουμε να είναι στη σωστή κατεύθυνση…*

Ο σχολιασμός …
Αγαπητοί που επικροτείτε την είδηση!…*.* μη χαίρεστε … να είστε σίγουροι ότι αυτό το κάλεσμα και αυτή γενικά η πρεμούρα που τους έπιασε για τα blogs και του bloggers δεν έχει καλό σκοπό!
Μυρίζει επιχείρηση χειραγώγησης της ελεύθερης έκφρασης γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα ελεγχόμενα μέσα και τους αβανταδόρους δημοσιογράφους που τους λιβανίζουν κάθε μέρα.
Οι περισσότεροι bloggers ασχολούνται σαν χόμπι τον ελεύθερο τους χρόνο και δεν έχουν ανάγκη της όψιμης προστασίας του φιλεύσπλαχνου κράτους!… (οι άνθρωποι είναι αστείοι … μιλάνε ακόμα και για ασφαλιστική κάλυψη των bloggers!!!!)
Οι εισπράκτορες του Δ.Ν.Τ καλά θα κάνουν να αφουγκραστούν τις φωνές απόγνωσης των ανέργων, των συνταξιούχων, των μισθωτών και των μικροεμπόρων και ας αφήσουν ήσυχους τους bloggers.
Εξάλλου ξέρουμε το πως εννοούν τον διάλογο τον οποίο απλά πραγματοποιούν για το θεαθήναι για να νομιμοποιήσουν τα ήδη προαποφασισμένα από αυτούς!!!
Τα blogs αυτή την στιγμή (παρόλα τα προβλήματα που δημιουργούν σκόπιμα οι εγκάθετοι τους) είναι ο μόνος χώρος ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο κάποιοι (πρόθυμοι) bloggers να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του δήθεν διαδικτυάκια Πρωθυπουργού μας ο οποίος πιθανόν μπαίνει μόνο σε ξένες ιστοσελίδες και δεν βλέπει στις εγχώριες το τι του σέρνουν οι επώνυμοι και ανώνυμοι Έλληνες!
Εξάλλου δεν νομίζω ότι νομιμοποιούνται με κανένα τρόπο κάποιοι (επαναλαμβάνω πρόθυμοι!!!!) bloggers να εκπροσωπήσουν τους εκατοντάδες που ασχολούνται, συμμετέχοντας και δεχόμενοι τα προαποφασισμένα της ΔουΝουΤοκυβέρνησης!!!
Τέλος αν κάποιοι διαχειριστές blogs έχουν πρεμούρα να βάλουν τάξη στο διαδίκτυο ας ελέγχουν πιο σχολαστικά τα υβριστικά, τα αποπροσανατολιστικά και πολλές φορές προβοκατόρικα σχόλια. Αν δεν μπορούν ας δέχονται στα blogs τους μόνο επώνυμες αναρτήσεις και σχόλια υμνητικά για την κυβέρνηση και ας τα κάνουν Large και bold για να δηλώσουν την πλήρη υποταγή τους σε αυτήν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.