12.1.22

Τελικά μήπως έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν ...!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Εδώ και αρκετό καιρό σε πολλούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, μεταξύ αυτών και εμού, συμβαίνει το εξής περίεργο το οποίο όμως έχει την εξήγησή του.

Συγκεκριμένα οι κύριοι τις ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία σίγουρα με τους διάφορους παρόχους, δεν μετράνε ως ...οφείλουν στο τετράμηνο τα ρολόγια καταμέτρησης,(η σχετική ημερομηνία αναγράφεται στους μηνιαίους λογαριασμού) αλλά στέλνουν συνεχώς έναντι, μετρώντας πλέον στο οκτάμηνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι τελικές κιλοβατώρες να είναι πολλές και ως εκ τούτου δικαιολογούν τα επόμενα φουσκωμένα έναντι που σου στέλνουν. Αυτό φυσικά είναι παράνομο, γιατί οι κύριοι αυτοί στην ουσία πρωεισπράττουν χρήματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική οφειλή σου και φυσικά τα χρησιμοποιούν για ίδιον όφελος, μέχρι να γίνει η τελική εκκαθάριση.
Για του λόγου το αληθές, σας στέλνω το απόκομμα ενός δικού μου λογαριασμού, από την δική μου παροχή στην Volton όπου η χρέωση ΕΝΑΝΤΙ συνεχίζεται μετά το τετράμηνο, που έπρεπε να έχει γίνει η μέτρηση και μου γράφουν ότι θα μετρήσουν πλέον στο οκτάμηνο. Πραγματικά είναι εξωφρενικό να χρεώνουν 50€ περίπου για την πλασματική κατανάλωση, Δήμο και ΕΡΤ και 400€ περίπου για τα άλλα .... τα οποία κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το πως και το γιατί βγάζουν αυτά τα υπέρογκα ποσά.
Φυσικά ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον κ. Χατζιδάκη, προχώρησαν στην κατάργηση του λιγνίτη, με τον οποίο παράγαμε φθηνότερο ρεύμα και ήμασταν αυτάρκεις, υπακούοντας τους Γερμανούς οι οποίοι συνεχίζουν να  επενδύουν στον λιγνίτη,(μάλιστα κατασκεύασαν πρόσφατα μία σύγχρονη μονάδα για την επεξεργασία του) εξαίροντας τον εαυτό τους, από τις δήθεν Ευρωπαϊκές οδηγίες που λένε για μετάβαση στην πράσινη ενέργεια και ... πράσινα άλογα!!! 
Παράλληλα δε οι απατεώνες αυτοί, μας πουλούν τις ανεμογεννήτριες τους, οι οποίες ως διά θαύματος, γεμίζουν εκ των υστέρων τις πρόσφατες καμένες βουνοκορφές της πατρίδας μας!!!! Πραγματικά τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά κυρίως το δίκιο όσων στις ζωντανές μεταδόσεις των "επιχορήγούμενων" καναλιών και καλοταισμένων δημοσιογράφων φωνάζουν το γνωστό "Μητσοτάκη @@@@@@αι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.