1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

2.5.18

Ματατζήδες!... όχι μόνο δεν τους κατάργησε αλλά τους έκανε και κολλητάρια του!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Παλαιότερα η επίσκεψη ενός Πρωθυπουργού σε μία πόλη ή σε ένα χωριό ήταν πολύ σημαντικό γεγονός και οι κάτοικοι του ένιωθαν τιμή και περηφάνια για αυτό. 
Στις μέρες μας σε περίοδο μνημονίου και επί Πρωθυπουργίας του κ. Τσίπρα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο και όπου πάει όλοι τον περιμένουν για να τον ...
"Κράξουν" υπενθυμίζοντας του το πόσο ψεύτης είναι αφού αποδείχτηκε ο χειρότερος όλων ως δουλικό της Μέρκελ και των άλλων Ευρωπαίων τοκογλύφων.
Ναι χειρότερος όλων αφού έχει βυθίσει όλη την κοινωνία στην απόλυτη φτωχοποίηση και δυστυχία.
Βέβαια ως παλιός νεαρός καταληψίας διαθέτει ακόμα το θάρρος και το θράσος να κάνει περιοδείες και να βγάζει και λόγους στους οποίους από τις δέκα λέξη η εννιά είναι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες πασπαλισμένες από τα συνήθη Τσιπραίϊκα ψέματα.
Τώρα αφού ξεκαθάρισε στο μυαλό του ότι η Λέσβος με την Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί αποφάσισε να την επισκεφθεί με την κουστωδία των κλακαδόρων υπουργών και των παρατρεχάμενων τους για να μας πει τα νέα απίθανα αφηγήματα του. 
Φυσικά οι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι βιώνουν τις τρομακτικές συνέπειες των αποφάσεων της κυβέρνησης του ως προς την λαθρομετανάστευση, το ΦΠΑ κ.α δεν έχουν σκοπό να στρώσουν ροδοπέταλα στο πέρασμα του αλλά από ότι ακούω αν μπορούσαν θα τον "έραναν" με γιαούρτια και αυγά. 
Όμως θα του φωνάξουν τα παρακάτω συνθήματα όπως "Τσίπρα Αλέξη - να φύγεις πριν να φέξη" επίσης "Αλέξη ήρθε η ώρα - να φύγεις απ' την χώρα" αλλά και το κορυφαίο "Φέρανε οι Παπατζήδες - Πεντακόσους Ματατζήδες". (17 διμοιρίες επί 30 άτομα η κάθε μία είναι 510 άτομα)
Έγραψα αν μπορούσαν γιατί όπως λέει και το σύνθημα την επίσκεψη αυτή θα την συνοδεύουν για προστασία 17 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να μην πλησιάσουν οι κάτοικοι σε απόσταση βολής τον "Λαοφιλή" Αριστερό Πρωθυπουργό μας.
Τον Πρωθυπουργός μας ο οποίος από ότι λέγεται για λόγους ασφαλείας το βράδυ θα διανυκτερεύσει στον καταυλισμό της Μόριας παρέα με τους λαθροεισβολείς (είναι οι μελλοντικοί του ψηφοφόροι) οι οποίοι τον έχουν σαν ... Θεό!

Να τον χαιρόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.