19.4.18

Η δειλία των εγχώριων Νενέκων αυξάνει την επιθετικότητα των Τούρκων!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Το γεγονός και η είδηση ...
Tην άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π. Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν οι Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι το το θεώρησαν ως... ακραία ενέργεια.

Ο σχολιασμός ...

Όλοι νιώσαμε πρόσφατα απέραντη οδύνη για το χαμό του ήρωα αεροπόρου μας Γιώργου Μπαλταδώρου ύστερα από την αναχαίτιση Τουρκικών αεροπλάνων πάνω από το Αιγαίο μας και αναρωτιόμαστε που θα πάει αυτή η κατάσταση.
Μια κατάσταση η οποία επιδεινώνεται προς το χειρότερο αφού οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι συνέχεια εφευρίσκουν νέους τρόπους προκειμένου να δημιουργούν προβλήματα στην χώρα μας και κυρίως στις Ένοπλες δυνάμεις μας.
Τώρα άρχισαν να παραβιάζουν (με χαμηλό κόστος) τον εναέριο χώρο της Πατρίδας μας ακόμα και με μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη προκαλώντας όμως την συνεχή επαγρύπνηση της Αεροπορία μας η οποία σηκώνει Φάντομ και Μιράζ για αναχαιτίσεις με μεγάλο κόστος και κυρίως με μεγάλη καταπόνηση του ανθρώπινου δυναμικού δηλ. των πιλότων μας. 
Από την άλλη πλευρά θα θυμάστε φαντάζομαι την κατάρριψη προ καιρού του Ρώσικου αεροπλάνου από τους Μεμέτηδες γιατί μπήκε μόλις 10 δευτερόλεπτα στον εναέριο χώρο της Τουρκίας ενώ εμείς εδώ και χρόνια τους ανεχόμαστε να βολτάρουν καθημερινά και επί ώρες πάνω από τα νησιά μας χωρίς να τολμούμε να κάνουμε τίποτα.
Το σχέδιο τους είναι ολοφάνερο και αποσκοπεί μετά από τα γκριζαρίσματα και τις αμφισβητήσεις στην αρπαγή μεγάλου αριθμού βραχονησίδων και νησιών μας και το τραγικό είναι ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν το θάρρος να καταρρίψουν ούτε αυτά τα κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία χωρίς διακριτικά σουλατσάρουν πάνω από τις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις τραβώντας φωτογραφίες και γενικά καταγράφουν τα ακριβή γεωγραφικά στίγματα τους με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια μελλοντική σύρραξη μεταξύ μας.
Το σίγουρο είναι ότι με τα μνημόνια και τους δουλοπρεπείς ηγέτες μας δίνουμε σε όλη την υφήλιο την εικόνα των Ραγιάδων και γενικά των φοβισμένων ανθρώπων οι οποίοι τρέμουν μπροστά στην έπαρση και τον μεγαλοϊδεατισμό των Τούρκων. 
Αν ο Πρωθυπουργός και ο Κοτζιάς θεωρούν ακραία ενέργεια την κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου κατασκοπευτικού αεροπλάνου εμείς πως θα πρέπει να θεωρήσουμε άραγε την σύλληψη και την συνεχιζόμενη κράτηση επί ενάμιση μήνα χωρίς κατηγορία των δύο στρατιωτικών μας οι οποίοι παραβίασαν (όπως λένε οι Τούρκοι και αποδέχτηκαν αμέσως οι δικοί μας) για λίγα μέτρα τα σύνορα τους;
Η λέξη ντροπή είναι μικρή και δεν μπορεί να καταδείξει το μέγεθος της δειλίας των Κυβερνώντων οπότε ας ευχηθούμε η Στρατιωτική ηγεσία να πάρει ως οφείλει την κατάσταση στα χέρια της τηρώντας τον όρκο της για την πραγματική φύλαξη των χερσαίων, θαλασσίων και εναερίων συνόρων μας καταρρίπτοντας και απωθώντας ακόμα και τα "Κουνούπια" που τυχόν θα τα παραβιάζουν. 
Ναι μπορεί αυτό να ακούγεται ακραίο αλλά δεν πάει άλλο γιατί αν δεν γίνει αυτό στο τέλος οι Τουρκαλάδες πέρα από τους Λαθρομετανάστες που όπως λέγεται  φέρνουν από 77 χώρες (από Αφρική, Ασία ακόμα και από Νότια Αμερική) στην Κωνσταντινούπολη (με 50€ και χωρίς χαρτιά) και εν συνεχεία μας στέλνουν σωρηδόν στα νησιά μας στο τέλος θα αποβιβαστούν και οι ίδιοι ανενόχλητοι ακόμα και στην Αττική και εμείς θα θεωρούμε ... "Ακραία Ενέργεια" την υποχρέωση μας να τους αντισταθούμε!

Υποσημείωση
Άρα οι λεγόμενοι Πρόσφυγες πολέμου είναι λιγοστοί και η πλειονότητα τους είναι Λαθροεισβολείς οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα εξυπηρετήσουν το δόγμα του πρώην Τούρκου Πρωθυπουργού Οζάλ ο οποίος είχε πει ότι για για να καταλάβουμε την Ελλάδα δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο αρκεί να στείλουμε στα νησιά τους κάποιες χιλιάδες φανατισμένους Μουσουλμάνους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.