18.7.17

Το νέο σχέδιο εξαπάτησης του λαού!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Πραγματικά ζούμε ημέρες απόλυτης οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης όπου οι Πολιτικοί όχι μόνο αδυνατούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του λαού αλλά ... αντιθέτως φαίνεται ότι συμβάλουν ηθελημένα και με σχέδιο στην διόγκωση αυτών!
Η υποκρισία πλέον περισσεύει και φτάνει στα όρια της αθλιότητας και αναφέρω ως πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός όπου 60 βουλευτές της κυβέρνησης οι οποίοι αφού πρώτα υπερψήφισαν το νέο εισαγόμενο από τους τοκογλύφους μνημόνιο τώρα στέλνουν επιστολή στην υπουργό εργασίας και ζητούν "δήθεν" την προστασία των συνταξιούχων!!!
Οι γνωστοί Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές της Καινής Διαθήκης φαντάζουν μικροί μπροστά τους αφού καθημερινά αυτοαναιρούνται στα τηλεοπτικά πάνελ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς Τσίπα και ντροπή. 
Προσωπικά δεν μου κάνουν πια εντύπωση οι συχνές διαδικτυακές επιθέσεις στους λειτουργούς της δικαιοσύνης (και όχι μόνο) του γνωστού γραφικού μουσάτου υφυπουργού ο οποίος λειτουργεί ξεκάθαρα από το Μαξίμου ως εμπροσθοφυλακή της παραπληφόρησης και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!
Είναι ολοφάνερο το νέο σχέδιο των κυβερνώντων οι οποίοι λειτουργούν με έξωθεν εντολές και δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις των ανώτατων δικαστηρίων που κρίνουν αντισυνταγματικές και παράνομες πολλές πολιτικές αποφάσεις και για αυτό ξεκινούν το δόλιο σχέδιο της απαξίωσης του θεσμού και των λειτουργών που τον υπηρετούν. 
Για μένα είναι σίγουρο ότι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του (αν δεν προκύψει κάποιο έκτακτο γεγονός) θα κάνουν εκλογές στο τέλος του 2018 πουλώντας μας και πάλι την γνωστή Αριστερή τους "Αντίσταση". 
Συγκεκριμένα θεωρώ ότι πριν τις εκλογές θα κατηγορούν την ΝΔ πως θα εφαρμόσει το 2019 αυτά που οι ίδιοι ψήφισαν δηλ. τις νέες περικοπές των συντάξεων αλλά και την μείωση του αφορολόγητου.  
Φυσικά θα μας υπόσχονται ότι αυτοί δεν θα τα εφαρμόσουν και πιθανόν να μας ξαναπουλήσουν και πάλι το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης με απώτερο βέβαια σκοπό να μην καταποντιστούν εκλογικά για να έχουν λόγο στις μετεκλογικές διεργασίες και κυβερνητικές συμμαχίες!
Φίλες/οι δυστυχώς το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας αλλά και των εγγονιών μας φαντάζει ζοφερό μιας και την δεδομένη στιγμή η μεν κυβέρνηση μας κοροϊδεύει ασύστολα και η δε αντιπολίτευση προς το παρόν δεν μας προτείνει αξιόπιστες λύσεις παρά μόνο ότι θα πρέπει αν έρθει στην κυβέρνηση να τηρήσει τις υπογραφές αυτών που τώρα ... αντιπολιτεύεται και κατηγορεί!!!
Αδιέξοδες καταστάσεις όπου αναζητείται άμεσα ένας πραγματικός Ηγέτης (γνήσιος Πατριώτης) ο οποίος θα συνενώσει την (εσκεμμένη) πολυδιάσπαση των πολιτικών σχηματισμών και κινήσεων  και κυρίως όλων όσων αντιδρούν σε όλα αυτά τα τραγικά και παρανοϊκά που συμβαίνουν στην χώρα και στο λαό μας!
 

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.