1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

31.1.17

Ενήλικος ... με μυαλό εφήβου!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
 
Πριν λίγες ημέρες ακούσαμε όλοι τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Κωστίδη να μας μεταφέρει την είδηση ότι ο Τούρκος πρόεδρος κ. Ερντογάν ισχυρίζεται δημόσια ότι την επόμενη της απόπειρας πραξικόπηματος στην χώρα του ο Έλληνας Πρωθυπουργός του υποσχέθηκε ότι σε ...10 με 20 ημέρες θα του στείλει πακέτο τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν στην πατρίδα μας.
Προσωπικά περίμενα από τον κ. Τσίπρα να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί αυτόν τον ισχυρισμό αλλά αντ' αυτού έχουμε την απόλυτη σιωπή. 
Μια σιωπή η οποία στην κοινή λογική του καθενός μας σημαίνει ενοχή και κατ' επέκταση ανευθυνότητα εκ μέρους του κ. Τσίπρα ο οποίος θα έπρεπε τότε να απαντήσει στον κ. Ερντογάν ότι η έκδοση ή μη των ανθρώπων αυτών ήταν θέμα της Ελληνικής δικαιοσύνης και όχι δική του πολιτική απόφαση! 
Είναι σίγουρο ότι αν είχε γίνει αυτό το λεκτικό ξεκαθάρισμα εξ αρχής ο Ερντογάν δεν θα είχε τόσες μεγάλες προσδοκίες επ' αυτού και τώρα ίσως να ήταν λιγότερο νταής και προκλητικός προκειμένου να αποπροσανατολίζει και να φανατίζει το εσωτερικό του κοινό! 
Θα μου πείτε μα πρέπει να πιστέψουμε το τι λέει ο νέος Τούρκος Σουλτάνος; 
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εν μέρει έχουν βάση αυτά που λέει γιατί εκείνη την περίοδο που ακούστηκε και γράφτηκε αυτό το αίτημα του Ερντογάν καθώς και η υπόσχεση του κ. Τσίπρα δεν υπήρξε δημόσια κατηγορηματική διαψεύση εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης. 
Επίσης αυτή μου την καχυποψία την ενισχύει η μετέπειτα προσπάθεια του Πρωθυπουργού μας για ανάμειξη στην λειτουργία της δικαιοσύνης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών όπου με δημόσιες δηλώσεις επιχείρησε απροκάλυπτα  να προκαταβάλει την δικαστική απόφαση υπέρ του σχετικού νομού εκτρώματος του κ. Παππά.
Ενώς νόμου τον οποίο έπειτα ο Άρειος Πάγος (πολύ σωστά) κατήργησε ως αντισυνταγματικό!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι γενικά ο κ. Τσίπρας δεν λειτουργεί ως "ενήλικος" σοβαρός και υπεύθυνος Πρωθυπουργός αλλά ως "έφηβος" πρόεδρος δεκαπενταμελούς του οποίου οι δυνατότητές επαρκούν μέχρι την δημιουργία μιας επιτυχημένης σχολικής κατάληψης άντε και μέχρι μίας ολιγόωρης σύγκρουσης με την αστυνομία με ... βόμβες μολότοφ!

Υποσημείωση 
Για την Γ.Α.Δ.Α και την "λεγόμενη" υπηρεσία προστασίας πολιτεύματος

Κύριοι!... για να μην υπάρχουν "παρεξηγήσεις" σας γνωρίζω ότι οι παραπάνω προσωπικές μου απόψεις δεν αφορούν το θεσμό αλλά το πρόσωπο του κ. Τσίπρα αφού θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα ενέργειες του δηλ. τα ψέματα, την αναποτελεσματικότητα και τις παραλήψεις του, βλάπτει αλλά και δημιουργεί τις συνθήκες για την μελλοντική ολοσχερή καταστροφή της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.