1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

3.8.15

Το Facebook και οι "αστείοι" προστάτες του Κοινοβουλευτισμού!


Η είδηση...
Ξεπέρασε τα 15.000 μέλη η ομάδα «Πρόταση μομφής στην Π.τ.Β.» που έχει δημιουργηθεί στο Facebook και στοχεύει στην κινητοποίηση των βουλευτών για την αντικατάσταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
 

Ο σχολιασμός...
Την παραπάνω "φοβερή" είδηση την διάβασα στην "υποτιθέμενη" σοβαρή ηλεκτρονική εφημερίδα του γνωστού δημοσιογράφου "όπου φυσάει ο άνεμος" κ. Γιώργου Τράγκα. Μάλιστα μας πληροφορεί ότι σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν και βουλευτές της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ αλλά και του παραΠΟΤΑΜΟΥ του κ. Θεοδωράκη.                                              Σίγουρα πίσω από αυτή την εσκεμμένη κίνηση εντυπωσιασμού κρύβονται κάποιοι "αφελείς" οι οποίοι πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους γελοιότητες μπορούν να αλλάξουν την ατζέντα της πληροφόρησης και κυρίως την κατεύθυνση της κριτικής και της οργής μας για τους πραγματικούς ενόχους της υποδούλωσης της Χώρας μας στους τοκογλύφους.
Δεν παρακολούθησα τα δελτία ειδήσεων της Κυριακής οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε σαν είδηση αλλά δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν την εβδομάδα που μπήκε την δούμε στην κορυφή των θεμάτων των Νταβατζοκαναλιών!
Το ερώτημα όμως για εμένα είναι αν στους 15.000 "αγανακτισμένους" Δημοκράτες και προστάτες της Κοινοβουλευτικής λειτουργίας συμμετέχουν και κάποιοι Συριζαίοι της πλευράς του μνημονιακού πλέον κ. (δίχως τσίπα) Τσίπρα.

Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι ο εν λόγω αριθμός των ατόμων της ομάδας αυτής θα γίνονταν "απειροελάχιστος" και ανάξιος λόγου απέναντι στην πληθώρα των μελών που θα συμμετείχαν στην ομάδα που ενδεχομένως θα δημιουργούσε κάποιος από εσάς στο Facebook με το καίριο ερώτημα ... "Διερεύνηση των διαχρονικών σκανδάλων και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ για τα σημερινά χάλια της Πατρίδας μας"!

Υποσημείωση
Παρακαλώ πληροφορήστε μας αν υπάρχει ήδη κάτι σχετικό για να δηλώσω συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.