1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

30.4.15

ΣΚΑΙ .... η φωνή του ανώνυμου Ευρωπαίου ¨εκβιαστή" Αξιωματούχου!!!Βλέποντας το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναρωτήθηκα για το που μπορεί να φτάσει ο Γκεμπελισμός και η δημοσιογραφική αλητεία αφού επί ένα δεκάλεπτο βομβάρδιζαν τους τηλεθεατές με τρομολαγνικά σενάρια για το μέλλον της χώρας μας αν η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν ικανοποιήσει τις παράλογες και οδυνηρές για τον λαό μας απαιτήσεις των Ευρωπαίων τοκογλύφων.

Η δημοσιογραφική τους λοιπόν αλητεία έγκειται στο ότι όλα αυτά τα "τρομακτικά" που μας έλεγαν δεν ήταν δηλώσεις κάποιου επωνύμου Ευρωπαίου αλλά απλά κάποιου Ευρωπαίου  ...... "Αξιωματούχου" τον οποίο στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο επικαλέστηκαν πάνω από δεκαπέντε φορές!!!(το τελευταίο διάστημα το κάνουν σχεδόν κάθε βράδυ)
Βέβαια είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο κανάλι η ιδιοκτησία αλλά και η δημοσιογραφική του ομάδα ανήκουν στους εγχώριους Ευρωπροσκυνημένους οι οποίοι λειτουργούν βάση σχεδίου με απώτερο σκοπό να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο και στην εξουσία τους γνωστούς σαραντάχρονους ολετήρες της πατρίδας μας δηλ. αυτούς που τους χάρισαν τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες, τον φόρο από τις διαφημίσεις αλλά και που τους έδωσαν τα γνωστά θαλασσοδάνεια!
Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το διαπλεκόμενο συνονθύλευμα δίνει τα "ρέστα" του προκειμένου να πέσει ή να κάνει και η νέα Κυβέρνηση κωλοτούμπα εις βάρος του λαού προς χάριν των γνωστών εγχώριων και ξένων νταβατζήδων οι οποίοι τον καταλήστευσαν και τον έφεραν στην σημερινή άθλια και οδυνηρή κατάσταση.
Κύριοι της κυβέρνησης αν δεν είστε μία από τα ίδια και έχετε "πραγματικά" την πρόθεση να "αντισταθείτε" στους Ευρωπαίους τοκογλύφους φροντίστε να πατήσετε έγκαιρα στο κεφάλι όλα αυτά τα εγχώρια “ερπετά” τα οποία καθημερινά μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους χύνουν τόνους δηλητήριο στις ψυχές και στις καρδιές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.