15.1.15

Ανοικτή επιστολή προς κ. Γιώργο Τράγκα!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Κύριε Γιώργο Τράγκα ένιωσα την ανάγκη να σας αποστείλω την παρούσα ανοικτή επιστολή με την ελπίδα ότι θα λάβω κάποιες απαντήσεις από κάποιο συνεργάτη σας και όχι από εσάς γιατί ξέρω ότι είστε πολυάσχολος και πιθανόν αυτή την περίοδο σε "ειδική αποστολή". 

κ. Τράγκα τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσα ανελλιπώς τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σας και ήμουν καθημερινός επισκέπτης της διαδικτυακής σας εφημερίδας αντλώντας πληροφορίες αλλά κυρίως την αίσθηση και την ευχαρίστηση από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας ότι ... να υπάρχει κάποιος επώνυμος δημοσιογράφος που διαφέρει από τους άλλους δηλ. τους "υπαλλήλους" των καναλαρχοεργολάβων! 
Τις τελευταίες όμως εβδομάδες με λύπη μου παρατηρώ ότι ο λόγος και η πένα σας άλλαξαν άρδην κατά της αντιπολίτευσης και επιτίθεστε προσωπικά και λυσσαλέα καθημερινά κατά του κ. Τσίπρα δίνοντας μας την αίσθηση ότι πραγματοποιήσατε και εσείς μια μεγάλη μεγάλη "Κωλοτούμπα". 
Μια κωλοτούμπα που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των θεατών και των ακροατών σας αλλά και σας εντάσσει στο πάνελ των ανυπόληπτων δημοσιογραφίσκων για τους οποίους πριν λίγο καιρό δικαιολογημένα εξαπολύατε πύρινους λόγους! 
Προσωπικά περίμενα να σεβαστείτε το κοινό σας αλλά κυρίως την πενηντάχρονη όπως μας διατυμπανίζετε δημοσιογραφική σας καριέρα και την δεδομένη στιγμή να κρατήσετε ψηλά το λειτούργημα που υπηρετείτε κρατώντας ίσες αποστάσεις μεταξύ των υποψηφίων πολιτικών και κομμάτων γιατί αυτή η μονόπλευρη κριτική κατά της αντιπολίτευσης και η μη αναφορά σας σε τίποτα από όσα καταλογίζατε πριν λίγο καιρό στην κυβέρνηση του μνημονίου δίνει το δικαίωμα σε πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε τι από τα παρακάτω ισχύει δηλ. αυτό που λέγεται εδώ και πολλά χρόνια πως είστε ένας Δούρειος ίππος του συστήματος; πως ίσως κάποιοι αυτή την στιγμή σας εκβιάζουν και σας απειλούν ή τέλος πως τα πήρατε "χοντρά" κάτω από το τραπέζι! 
Τι συμβαίνει λοιπόν κ. Τράγκα;

4 σχόλια:

  1. Όπως τα λέτε Δούρειος Ίππος του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΧΟΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ευγενικός ειστε μαζί του κυριε Πρεβενιέ-Ο ανθρωπος ειναι στη λίστα λαγκάρντ, κατα ομολογία του, είναι καιρός τώρα για φυλακή στα γεράματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγαλυτερος σαββουρο@@μης στα νειατα του χαληλη εκτιμηση της σεξουαλικοτητας του και παραδοπιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.