1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

9.1.15

Οι Μελισσούλες ... του Κοινοβουλίου!


Μετά από το ξεγύμνωμα της αξιοπιστίας πολλών επώνυμων πολιτικάντηδων και την αποδεδειγμένα και με δόλο συμμετοχή τους στην προσχεδιασμένη πορεία και τραγική κατάληξη της χώρας, τελευταία παρατηρούμε ότι δημιουργείτε και μια άλλη κατηγορία βουλευτών και βουλευτίνων  οι “Μελισσούλες”!
Ναι οι Μελισσούλες οι οποίες περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα (όπως οι πραγματικές μέλισσες από άνθος σε άνθος) αναιρώντας με .........ευκολία τα πιστεύω, τα γραφόμενα και τα λεγόμενα τους!
Πολλοί δε από αυτούς αυτογελοιοποιούνται αφού πολλές φορές πηγαίνουν και “γλείφουν” εκεί που έφτυναν υπερασπιζόμενοι πρόσωπα και ιδέες που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν ή ακόμα και ... λοιδορούσαν!
Προσωπικά πιστεύω ότι όλες αυτές οι “Αποστασίες” είναι αποτέλεσμα δοσοληψιών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι! (με ότι συνεπάγεται από αυτό).
Την συγκεκριμένη στιγμή έχουμε πολλές “Μελισσούλες” (για να μη πω τίποτα πιο βαρύ και χαρακτηριστικό) οι οποίες πέρα από τα μπαξίσια που ίσως πήραν, φιγουράρουν και σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια του νέου τους κόμματος!
Δυστυχώς όπως προανέφερα όλα αυτά απαξιώνουν περαιτέρω και κάνουν πιο έντονη την πολιτική δυσοσμία των τελευταίων χρόνων αφού πάψαμε να θεωρούμε ότι υπάρχουν πλέον πολιτικοί άνδρες με "παντελόνια" αλλά και Γυναίκες οι οποίοι θα κρατήσουν στο μέλλον τις υποσχέσεις και τα λόγια τους!
Ναι φίλες/οι μας κυβέρνησαν “λελέδες” και ξεπουλημένα τομάρια και δυστυχώς αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν τώρα με όλα τα μέσα (θεμιτά και αθέμιτα) να μας κοροϊδέψουν για άλλη μία φορά!
Κλείστε λοιπόν τ’ αφτιά και τα μάτια σας στις “Κασσάνδρες” του εσωτερικού και του εξωτερικού και πηγαίνετε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να τους δώσετε αυτό που τους πρέπει και τους αξίζει!!!

1 σχόλιο:

  1. Georgia οι μελισσες φίλε μου είναι εργατικές και χρήσιμες στο μελίσσι, μάλλον για κηφήνες πρόκειται..για να μη πω .οπως λες βαρια λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.