1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

5.12.14

Η βαρβαρότητα του … δήθεν Πολιτισμένου Κόσμου!!!


Παρακολουθώ τα διεθνή δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών και αναρωτιέμαι αν η ανθρώπινη λογική και ο λεγόμενος ανθρώπινος πολιτισμός για τον οποίο καυχιόμαστε είναι πλέον σε ταχεία οπισθοδρόμηση. 
Μια οπισθοδρόμηση που μας οδηγεί σε καταστάσεις του Μεσαίωνα αλλά και σε παλιότερες όπου η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια δεν είχαν καμία μα καμία σημασία. 
Βλέποντας κανείς τις ....
εικόνες και τα βίντεο της φρίκης με τις απάνθρωπες εκτελέσεις των λεγόμενων Τζιχαντιστών διερωτάται πως είναι δυνατόν την εποχή της προηγμένης τεχνολογίας όπου μέσω των δορυφόρων μπορούν κάποιοι να μας εντοπίσουν και να μας δουν live σε απόσταση λίγων μέτρων να μη βλέπουν τα κομβόι των δυστυχισμένων που οδηγούνται για  σφάξιμο αλλά και τους μασκοφορεμένους εκτελεστές οι οποίοι μετά "μέρα μεσημέρι" απευθύνουν απειλητικά διαγγέλματα εν μέσω της ερήμου δηλ. σε ανοικτό χώρο ως προς τα ουράνια μέσα παρακολούθησης!!! 
Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως και ποιοι τροφοδοτούν με οπλισμό αυτά τα "Κτήνη" αλλά και το πως επικοινωνούν και συντονίζονται μεταξύ τους χωρίς τα "προηγμένα" Δυτικά τεχνολογικά μέσα να μπορούν να τους ακούσουν αλλά και να τους εντοπίσουν!!!
Πριν λίγες ημέρες συζήτησα τις παραπάνω απορίες μου με έναν ειδικό στους τομείς αυτούς ο οποίος επιβεβαίωσε τις υποψίες μου δηλ. ότι η υπάρχουσα τεχνολογία δεν χρησιμοποιείτε για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις οπότε είναι προφανές ότι όλα αυτά τα μακάβρια σκηνικά των εκτελέσεων έχουν μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν να κάνουν με τα γεωπολιτικά σχέδια των ισχυρών στα οποία εντάσσεται και ο φόβος των απλών ανθρώπων. 
Για μένα είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι όλοι αυτοί οι επώνυμοι ηγέτες και όχι μόνο που μας παραμυθιάζουν με τις ανθρωπιστικές και δακρύβρεχτες δηλώσεις τους κάθε φορά που μας καταρρακώνουν το μυαλό και την ψυχή τα ανδραγαθήματα των. ... Μισθοφόρων τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.